Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

TORK – Prémium kozmetikai kendő 140280

728 Ft +ÁFA (bruttó ár: 925 Ft)
Nettó egységár: 728 Ft /box

Kozmetikai kendő

Kategóriák: ,

Leírás

Tork 140280 kozmetikai kendő, extra soft 100 lap / doboz

A Tork Extra Soft kozmetikai kendő rendkívül puhák. Mutatós, modern külsejű dobozban várják a vendégeket. A doboz egyben adagolja is a kendőket.

  • A doboza beleillik a Tork kendőtartóba és így bárhová igényesen kihelyezhető.
  • Az ár 1 dobozra vonatkozik, egy kartonban 30 db doboz található!
  • Fehér – F1 – Kozmetikai kendő – Premium – 20 cm x 20.8 cm x 10.4 cm – 100 lap/doboz – 30 doboz/karton – 2 rétegű kendők
  • Egyszer használatos tisztító termék, ami alkalmas minden smink típus kíméletes eltávolítására is.

A Tork 140280 Extra Soft kozmetikai kendő rendkívül puhává és kellemessé teszi arcápolási rutint. A modern és mutatós külsejű dobozban várnak rád ezek a lenyűgöző kendők. Egyedülálló adagolási rendszerüknek köszönhetően minden alkalommal könnyedén hozzájuthat a kendőkhöz.

Kényelmes használat, minden helyzetben

A Tork kendőtartóba tökéletesen illeszkedő doboznak köszönhetően a kozmetikai kendők bárhová igényesen kihelyezhetők. Legyen szó otthonról, szépségszalonról vagy éppen utazásról, a Tork Extra Soft mindig kéznél lesz. A dobozon kívül más egyedi tárolóra sem lesz szükség.

Minőség és mennyiség egyaránt

Az ár 1 dobozra vonatkozik, és egy kartonban összesen 30 db doboz található. Tehát, egy rendelés esetén hirtelen 30 doboz Extra Soft kendő lesz. Mindegyik kendő kiváló minőségű és tartós, így egy dobozzal hosszú időn át ki fog jönni. Nem kell aggódni, hogy hamar elfogynak.

További információk

Number of boxes 1 box
Tömeg 0,2 kg

Érdekelhetnek még…