Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

TORK

ADAGOLÓ
IPARI TÖRLŐPAPÍR
MOSDÓHIGIÉNIA

Tork a professzionális higiéniai anyagok márkája. Válassza a Tork papírtörlőket irodájába, egészségügyi létesítménybe, kereskedelmi üzletekbe, vagy akár éttermébe megbízható minőségben.

Már több mint 50 éves múlttal, innovatív hozzáállással a Tork elismert higiéniai márkává vált a magyar piacon is.

A Tork szó (svédül “torka)  jelentése svédül szárítani, törölni

A napi munka során, különböző  élethelyzetekben bármikor előfordulhat, hogy gyors törlésre, tisztításra van szükség. A magas minőségű Törk papírtörlőkkel, higiéniai anyagokkal mindez nem fog problémát okozni. Ergonómikus adagolókkal a kéztörlő, toalettpapír termékek, szappan, esetleg szalvéta adagolása is gazdaságosan fog történni az Ön létesítményében is. A higiéniai Tork termékek között választható tekercses, illetve hajtogatott kivitel, melyek könnyen utántölhetők a megfelelő adagolókba. A gazdaságos adagolók biztosítják a laponkénti adagolást. A folyékony szappan adagoló szenzoros érzékelővel szintén gazdaságosan, egy kézmosáshoz elegendő folyékony szappant adagol.

A higiéniai papír termék kiválasztásakor érdemes szem előtt tartani, hogy milyen kényelmi feltételeknek kell megfelelnie a felhasználáskor. A kínálatban találhatók általános fehér papír termékek, 2 rétegű és 3 rétegű vastagabb törlőpapírok, melyek a higiénia minden kívánalmának megfelelnek. Ipari törlőpapír termékek a Tork kínálatából szintén online rendelhetők webáruház készletünkről.

Ha higiéniai anyag, akkor Tork!

Összegezve véleményünk szerint a Tork termékek alkalmazása nagyon jó választás, ha Önnek bármilyen higiéniai termékre van szüksége, legyen az folyékony szappan, szappanadagolótoalettpapír, kéztörlő, kéztörlő vagy wc papír adagoló.

A választáshoz tájékoztató információk széles körét találja a termékoldalakon. Amennyiben a választáshoz további segítségre lenne szüksége keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot. Minden kérdésre készséggel válaszolunk!

Érdemes Akciós termékeink is körül néznie, ahol csomagajánlataink között kedvező áron kínálunk Tork higiéniai termékeket:

Toalettpapír adagolóval csomag
Prémium toalettpapír csomag
Fertőtlenítő csomag
Prémium fertőtlenítő habszappan csomag
Prémium kéztörlő csomag
Prémium kéztörlő csomag