Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Élelmiszeripari tisztítószer

Élelmiszeripari tisztítószerek

Az élelmiszeripari tisztítószerek számos kihívással néznek szembe: hatékonyan leszámolnak az odaégett zsíros étel maradványokkal, állati fehérjékkel. Fertőtlenítők esetén meggátolják a baktériumok, gombák elszaporodását, vírusok terjedését. És adott esetben még mélyhűtőkben -25°-on is helytállnak. A hatásukat úgy fejtik ki, hogy közben biztonsággal használhatók az élelmiszeriparban. Lássuk be nincs egyszerű dolguk, éppen ezért nem is helyettesíthetők biztonsággal más, általános felhasználási célú tisztítószerekkel.

Élelmiszeripari felülettisztító szerek

A forrólevegős sütő, gőzpárolók, grillek, sütők, főzőlapok, fritőzök, szagelszívó berendezések, konyhai fali- és padló csempére kiváló választás a Xon-forte tisztítószer. Ezt bátran használhatja minden lúgálló felületre, azonban alumíniumra, vagy lakkozott felületen ne vesse be. Rendelhető kis szórófejes flakonban vagy 5 literes, kannás kiszerelésben is.

Szintén kiváló zsíroldó hatással bír a Grasset nagykonyhai tisztítószer. Ez különösen élelmiszer feldolgozó üzemekbe javasoljuk, ahol jellemzően a feldolgozó pultok, munkafelületek tisztításra használják. Emellett a tisztítószer mellett az az érv is szól, hogy nagyon hatékonyan tisztít meleg és hideg vizes takarítással is! Lúgálló felületeken és habot termelő gépeknél is használható.

Mélyhűtők tisztítására alkalmas tisztítószer

A Frigosan nevű tisztítószert kimondottan mélyhűtők, mélyhűtő helyiségek tisztítására fejlesztették ki. Minden vízálló felületre alkalmas -25°-ig. Előnye, hogy a használatához nem kell leolvasztani a hűtőket illetve a hűtőhelyiséget és mivel fékezett habzású tisztítószer, ezért gépi vagy szóró tisztításra is alkalmas. 10 literes kannás kiszerelésben rendelhető. 

Konyhai fertőtlenítők

A lisztéria, szalmonella vagy a norovírus minden konyhai tevékenység esetében rizikófaktor. Éppen ezért nagyon fontos az élelmiszeripari területeken a minőségi fertőtlenítő tisztítószerek alkalmazása. A lúgos alapú Blutoxol IHO engedélyezett fertőtlenítő, mely számos szabványnak megfelel. Padló, munkafelületek és gépek fertőtlenítésére is alkalmas. 1 literes és 5 literes kannás kiszerelésben is rendelhető. 

Szaniterek tisztítása az élelmiszeriparban

A konyhai felhasználásra tervezett szanitertisztító nem csak a mészlerakódások és a vízkő eltávolítására alkalmas, hanem közben zsíroldó hatású is. A német Kiehl gyártótól a Vinoxin ilyen tisztítószer, melyet minden saválló felületen lehet alkalmazni és illatanyag mentes változatban is rendelhető. 

Ha további segítségre van szükséges, vagy kérdése merült fel a szállítással kapcsolatban, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat!

Tovább a kapcsolat oldalra ->