Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Zsíroldó

Zsíroldó tisztítószerek

Zsíroldó hatású tisztítószerre minden helyiségben szükség lesz, ahol emberek megfordulnak. Ha konyhai takarítás célra keres tisztítószert, akkor a zsíroldó hatás pedig kikerülhetetlen. A zsíroldás nem mindig egyszerű feladat, hiszen a zsíros felületeken jobban megtapad piszok és az idő múlásával egyre nehezebb eltávolítani. A zsíroldó választásnál az egyik legfontosabb szempont megvizsgálni a tisztítószer hatékonysága mellett, hogy tartalmaz-e oldószereket. Sok hideg zsíroldó az egészségre káros oldószereket tartalmazhat, ezért javasoljuk mindig átolvasni a szerek leírását. 

Kínálatunkban a Kiehl Spül Blitz Green mosogatószer ABS tenzidektől mentes, emellett hatékonyan tisztítja az edényeket és fényesre szárad. Tehát nem kell lemondania a csillogó tányérokról sem.

Zsíroldók élelmiszeripari területre és nagykonyhákba

Az élelmiszeripari nagykonyhákban, fekete mosogatókban általános esetekben a legerősebb zsíroldó hoz megoldást.

Kínálatunkban többféle lúgos alapú zsíroldó hatású tisztítószert is talál. Ezek közös jellemzője általában, hogy csak olyan összetevők találhatók bennük, amit élelmiszeripari, nagykonyhai felhasználásra engedélyezve van. Ezek a zsíroldó szerek tehát oldják a növényi, állati eredetű zsír és olaj szennyeződéseket, valamint hatékony módon eltávolítják a fehérjemradványokat is. Használatuk során figyelni kell a takarítandó felületre az állagmegőrzés érdekében. Például ezek linóleum vagy lakkozott felületek tisztítására nem alkalmasak, mert ezek a felületek lúgérzékenyek, tehát a tisztítószer termék oldhathatja magát a felületet is.

Fertőtlenítő hatású zsíroldók

Van olyan eset, amikor nem elég a legjobb ipari zsíroldó szerek alkalmazása, mert arra is szükség van, hogy egyidejűleg fertőtlenítsük a felületet. Szintén nagykonyhákba és vendéglátóipari konyhákba javasolt ipari zsíroldó tisztítószer a Kiehl Blutoxol, ami a kiváló zsíroldó és tisztító hatása mellett fertőtlenítő hatással is bír. Ez a tisztítószer IHO-fertőtlenítőszer egyben. Nagyon hatékonyan lép fel a szalmonella, lisztéria, és a norovírus ellen. Éppúgy mint a fentiekben említett tisztítószerek, ez is lúgos alapú, így minden lúgáló felület és munkagép tisztítható vele károsodás nélkül.

Tenzidszegény felmosószerek

A konyhákban a zsíros szennyeződés a padlón is megtapad és nem csak a sütő felületein, aminek a feltakarítása extra kihívást szokott jelenteni. A zsíros szennyeződések még a legjobb minőségű moppokat is hamar tönkre teszik. A moppok szálai összetapadnak és a zsíros szennyeződés meggátolja a nedvszívó képességet vagyis egy idő után már csak maszatol, de nem szedi fel a szennyeződést. Ilyenkor van szükség aktív felmosó szerekre. A Kiehl Torvan FD tenzidszegény felmosószere képes elválasztani a szennyeződést, így a moppok hosszabb élettartamúak lesznek és a takarítás is gyorsabb lesz. FD tenzidszegény összetétele révén pedig biológiailag lebomlik, tehát környezetkímélő.

Reméljük, hogy sikerült megtalálnia az Ön számára a legjobb zsíroldó és erős tisztító szert a termékek között.

Rendeljen készletünkről online házhozszállítással, kedvező árakon! Kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat, minden kérdésre szívesen válaszolunk!