MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Zsíroldó

Zsíroldó tisztítószerek

Zsíroldó hatású tisztítószerre minden helyiségben szükség lesz, ahol emberek megfordulnak. Ha konyhai takarítás célra keres tisztítószert, akkor a zsíroldó hatás pedig kikerülhetetlen. A zsíroldás nem mindig egyszerű feladat, hiszen a zsíros felületeken jobban megtapad piszok és az idő múlásával egyre nehezebb eltávolítani. A zsíroldó választásnál az egyik legfontosabb szempont megvizsgálni a tisztítószer hatékonysága mellett, hogy tartalmaz-e oldószereket. Sok hideg zsíroldó az egészségre káros oldószereket tartalmazhat, ezért javasoljuk mindig átolvasni a szerek leírását. 

Kínálatunkban a Kiehl Spül Blitz Green mosogatószer ABS tenzidektől mentes, emellett hatékonyan tisztítja az edényeket és fényesre szárad. Tehát nem kell lemondania a csillogó tányérokról sem.

Zsíroldók élelmiszeripari területre és nagykonyhákba

Kínálatunkban többféle lúgos alapú zsíroldó hatású tisztítószert is talál. Ezek közös jellemzője általában, hogy csak olyan összetevők találhatók bennük, amit élelmiszeripari, nagykonyhai felhasználásra engedélyezve van. Oldják a növényi, állati eredetű zsír és olaj szennyeződéseket, valamint eltávolítják a fehérjemradványokat is. Használatuk során figyelni kell a takarítandó felületre, például ezek linóleum vagy lakkozott felületek tisztítására nem alkalmasak, mert ezek a felületek lúgérzékenyek, tehát a tisztítószer oldhathatja magát a felületet is. 

Fertőtlenítő hatású zsíroldók

Szintén nagykonyhákba és vendéglátóipari konyhákba javasolt tisztítószer a Kiehl Blutoxol, ami a kiváló zsíroldó hatása mellett fertőtlenítő hatással is bír. Ez a tisztítószer IHO-fertőtlenítőszer egyben. Hatékonyan lép fel a szalmonella, lisztéria, és a norovírus ellen. Éppúgy mint a fentiekben említett tisztítószerek, ez is lúgos alapú, így minden lúgáló felület és munkagép tisztítható vele.

Tenzidszegény felmosószerek

A konyhákban a zsíros szennyeződés a padlón is megtapad, aminek a feltakarítása extra kihívást szokott jelenteni. A zsíros szennyeződések még a legjobb minőségű moppokat is hamar tönkre teszik. A moppok szálai összetapadnak és a zsíros szennyeződés meggátolja a nedvszívó képességet vagyis egy idő után már csak maszatol, de nem szedi fel a szennyeződést. Ilyenkor van szükség aktív felmosó szerekre. A Kiehl Torvan FD tenzidszegény felmosószere képes elválasztani a szennyeződést, így a moppok hosszabb élettartamúak lesznek és a takarítás is gyorsabb lesz. FD tenzidszegény összetétele révén pedig biológiailag lebomlik, tehát környezetkímélő.

Rendeljen készletünkről online házhozszállítással, kedvező árakon! Kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat, minden kérdésre szívesen válaszolunk!