Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Kiehl

ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZER
BEVONAT
FÜRDŐSZOBAI TISZTÍTÓSZER
IPARI
TISZTÍTÓSZER
KONYHAI TISZTÍTÓSZER
SPECIÁLIS TISZTÍTÓSZER

A német Kiehl Group tisztítószerei a professzionális takarítást teszik lehetővé bármilyen felhasználású létesítményben. A tisztítószerek magas minőséget képviselnek és alapvetően koncentrátumok. Tisztítóerejük mellett a kellemes illatuk miatt is kedvelt a felahasználásuk. A Kiehl kínálatában minden takarítási feladatra talál megfelelő tisztítószert webshopunkban: általános és speciális tisztítószerek, vízkőoldó, ipari felhasználású tisztítószerek, felületápoló, padlóbevonat, nagy konyhai tisztítószer és ipari mosószer.

Kiehl tisztítószerek

Magas koncentrációjú termékek, így többnyire hígítva javasoljuk felhasználni, hogy a megfelelő tisztító hatást elérjük. Túl magas koncentrációval alkalmazva csökken a gazdaságosság, és a felületekre is maró hatással reagálhat. A szórófejes termékek kiszerelése megkönnyíti a megfelelő adagolást. A tisztítandó felülethez szükséges mennyiség meghatározásához javasoljuk, hogy olvassa el a termék csomagolásán található tájékoztatót és a termék biztonsági adatlapját, ezeken megtalálhatók a tájékoztató információk a felhasználási feltételek biztosításához. A biztonsági adatlapok az adott termék oldalán letölthetők webshopunkban. Amennyiben további kérdése merül fel telefonon is szívesen adunk tájékoztatást!

Nagy kiszerelésű tisztítószerek adagolása

A nagy kannás kiszerelésű tisztítószerek adagolásához javasoljuk, hogy szerezzen be kalibrált mérőedényt, és praktikus tartozékként alkalmazzon kannacsapokat. Kannacsapok kaphatók 5, 10, 25 literes kannákhoz is, amit a kupak helyére kell egyszerűen felcsavarni. A csap kinyitásával egyenletesen önthető a tisztítószer a mérőedénybe, csökkentve a melléfolyást vagy a vákum okozta túlfolyást.

Érdemes Akciós termékeink is körül néznie, ahol csomagajánlataink között kedvező áron kínálunk Kiehl tisztítószer termékeket a megfelelő takarító eszközökkel:

fürdőszobai vízkőmentesítő csomag
Fürdőszoba vízkőmentesítő csomag
konyhai zsíroldó csomag
Konyhai zsíroldó csomag
felmosó csomag
Felmosó csomag