Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Kiehl tisztítószerek

ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZER
BEVONAT
FÜRDŐSZOBAI TISZTÍTÓSZER
IPARI
TISZTÍTÓSZER
KONYHAI TISZTÍTÓSZER
SPECIÁLIS TISZTÍTÓSZER

A német Kiehl Group tisztítószerei a professzionális takarítást teszik lehetővé bármilyen felhasználású létesítményben. A tisztítószerek magas minőséget képviselnek és alapvetően koncentrátumok. Tisztítóerejük mellett a kellemes illatuk miatt is kedvelt a felhasználásuk. A Kiehl kínálatában minden takarítási feladatra talál megfelelő tisztítószert webshopunkban: általános és speciális tisztítószerek, vízkőoldó, ipari felhasználású tisztítószerek, felületápoló, padlóbevonat, nagy konyhai tisztítószer és ipari mosószer.

Kiehl tisztítószerek minden takarítási kihívásra

Magas koncentrációjú, folyékony termékek, így többnyire hígítva javasoljuk felhasználni, hogy a megfelelő tisztító hatást elérjük. Túl magas koncentrációval alkalmazva csökken a gazdaságosság, és a felületekre is maró hatással reagálhat. A szórófejes termékek kiszerelése megkönnyíti a megfelelő adagolást. A tisztítandó felülethez szükséges mennyiség meghatározásához javasoljuk, hogy olvassa el a termék csomagolásán található tájékoztatót és a termék biztonsági adatlapját, ezeken megtalálhatók a tájékoztató információk a felhasználási feltételek biztosításához. A biztonsági adatlapok az adott termék oldalán letölthetők webshopunkban. Amennyiben további kérdése merül fel telefonon is szívesen adunk tájékoztatást! A kínálatban talál kézi és gépi felhasználásra alkalmas tisztítószereket napi illetve nagytakarítási feladatokhoz is. Például a Carpasol szőnyeg és kárpittisztító szer gépi extrakciós eljáráshoz használható és gyors tisztítási eredménnyel dolgozik. Míg a szaniter tisztítók között talál fertőtlenítő hatású savas szereket mint az AciDés, de választhat Öko azaz klórmentes megoldást is a fajanszok tisztítására mint a Sanikal-Eco.

Nagy kiszerelésű tisztítószerek adagolása

A nagy kannás kiszerelésű tisztítószerek adagolásához javasoljuk, hogy szerezzen be kalibrált mérőedényt, és praktikus tartozékként alkalmazzon kanna csapokat. Kannacsapok kaphatók 5, 10, 25 literes kannákhoz is, amit a kupak helyére kell egyszerűen felcsavarni. A csap kinyitásával egyenletesen önthető a tisztítószer a mérőedénybe, csökkentve a melléfolyást vagy a vákum okozta túlfolyást. A szórófejes adagolók a kézi használatra tökéletesek és praktikusak. Egyes szerek ilyen kiszerelésben is rendelhetők és ezeket általában azonnal, hígítás nélkül lehet használni. Érdemes a nagyobb kannás kiszerelés mellett ilyet is beszerezni és később ebbe adagolni a kannákból.

Érdemes Akciós termékeink is körül néznie, ahol csomagajánlataink között kedvező áron kínálunk Kiehl tisztítószer termékeket a megfelelő takarító eszközökkel:

fürdőszobai vízkőmentesítő csomag
Fürdőszoba vízkőmentesítő csomag
konyhai zsíroldó csomag
Konyhai zsíroldó csomag
felmosó csomag
Felmosó csomag