Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Inox tisztító, fémtisztító szerek

Mit tud a legjobb Inox tisztító? 

Az inox más néven rozsdamentes acél felületek tisztítása különös gondosságot igényel. Számtalan helyen találkozhatunk fém felületekkel a takarításban és megannyi fejtörést is okozhatnak, ha szeretnénk őket fertőtleníteni is vagy maradéktalanul eltávolítani róluk az újlenyomatokat. Nézzük sorban milyen inox felületek takarítási feladataira tudunk megoldást, terméket kínálni:

Kilincsek, korlátok, fém berendezési tárgyak tisztítására kínált folyékony inox tisztító termékek

Ezek bizony minden napi takarítási feladat során felmerülnek. A járvány időszakában a kilincsek, korlátok, kapaszkodók fertőtlenítő takarítása még nagyobb figyelmet kapott. Az Eloxa Prima szóróflakonos fémtisztító segítségével ezeknek a felületeknek a takarítása egyszerűvé válik. Az Eloca primát nemesacél felületeken is használhatjuk. Igaz ez nem fertőtlenít, de nagyon hatékonyan tisztít és ápoló filmet is képez közben.

Fém csapok, armatúrák, sárgaréz és króm csövek tisztítása

Az inox tisztítók kiválasztásakor érdemes klórmentes tisztítószert választani, ha szaniter helyiségekben, mosdókban található fém felületek takarítására szánjuk. Mint például fém csapok, armatúrák, sárgaréz és króm csövek, fém mosdókagylók vagy kádak takarításánál az is fontos szempont, hogy az adott inox tisztító a szappan maradványokat is hatékonyan eltávoltsa, valamint oldja a meszes szennyeződéseket is. A Sanikal-eco szaniter fémtisztító kiváló választás ilyen célra és nagyobb kiszerelésben, akár 10 literes kannában is megvásárolható. Azonban a Sanikal-eco sem kifejezett fertőtlenítő hatású. Ha a szaniter helyiségek fém felületeihez fertőtlenítő tisztítószert keres, akkor a Kiehl AciDés fertőtlenítő fémtisztító lesz a megoldás.

Élelmiszeripari fémtisztítók

Külön kell szót ejtenünk az élelmiszeripari és nagy konyhai fémtisztítókról, hiszen az élelmiszeripari feldolgozó üzemekben és nagykonyhákban rengeteg fém szállító, berendezési és használati tárgy tisztításáról kell gondoskodni. Illetve gyakran a gépek borítása is fém felületet használ. A Vinoxin élelmiszeripari fémtisztítót kimondottan erre a célra fejlesztette a német Kiehl tisztítószer gyártó. Ez egy sav-alapú szer, ami gyorsan tisztítja mész, vízkőfoltokat és eltávolítja a zsíros, olajos szennyeződést is. Jó tulajdonsága, hogy csíkmentesen tisztít 

Konyhai takarítás témában sok hasznos tanácsot talál blogunkon: Konyai takarítás cikkek

Üzemek és szerelőműhelyek magasnyomás fémtisztója

Az üzemi takarításnál például a szerelőműhelyekben vagy a garázsokban a legnagyobb gondot a kipufogógázok és az ásványi olaj tartalmú szennyeződések eltávolítása okozza. A Kiehl Hodrupa magasnyomású tisztítószer azonban kíméletlenül leszámol az ilyen típusú szennyeződésekkel, tehát bátran használható fényes fémfelületeken is! Ha ilyen takarítási kihívással gyűlt meg a baja, akkor próbálja ki!

Fertőtlenítő hatású fémtisztítók

Kórházi vagy más egészségügy intézményekben mint az orvosi rendelők takarításánál figyelni kell az antimikrobális spektrum meglétére is. Erre a célra nézzen körül a Bradochem felületfertőtlenítő termékei között. A BradoLin vagy a BradoSept fertőtlenítő hatással kiválóan tisztít. 

Olvassa el kapcsolódó cikkünket: Fertőtlenítő takarítás folyamata az orvosi rendelőkben