Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

TEKERCSES KÉZTÖRLŐ

Tekercses kéztörlő papír

Kiváló minőségű kéztörlők háztartási vagy irodai, üzemi, kereskedelmi és vendéglátóipari egységekben is minden követelménynek megfelelnek.

Amennyiben már felszerelt kéztörlő adagoló áll rendelkezésre Önnél, akkor annak feltöltésére biztosan talál nálunk megfelelő kéztörlőt. Ha segítségre van szüksége, hogy mely papírok megfelelőek a az adott adagolóba, keresse bátran ügyfélszolgálatunkat, szívesen segítünk!

Leggyakoribb kéztörlőpapír választások, termékajánlások

Amennyiben még nincs felszerelt adagolója, akkor érdemes a fenti példákat megtekinteni és az alábbi szempontrendszer szerint kiválasztani a megfelelő kéztörlő papírt. A választáshoz best practice támpontokat is megosztunk az alábbiakban:

  • Hol lesz használatos a kéztörlőpapír: iroda, üzem, kereskedelmi létesítmény, vendéglátóipari egység, egészségügy, esetleg rendezvényhelyszín?
  • Milyen forgalmú mosdó helyiségben lesz elhelyezve? Napi egyszeri töltés jellemző vagy többszöri vagyis tömegesen használják?
  • Reprezentációs kínálmaknak, magasabb minőségi elvárásoknak meg kell felelnie?
  • Környezetvédelmi szempontból újrahasznosított vagy tiszta cellulóz alapanyagú kéztörlőt részesítenek előnyben?

Tork hajtogatott kéztörlő

Talán a legkedveltebb kéztörlő papír típus. Gazdaságos és higiénikus rendszer alakítható ki az alkalmazásukkal, hiszen csak egységnyi elhasználandó kéztörlő papírral történik csak érintés. A hajtogatási módnak köszönhetően önmagát adagolja. A hajtogatás módja szerint V, Z, W és C hajtogatású papírok közül válogathatunk. A betűjelek jelzik, hogy az egységnyi kéztörlő papírok hogyan illeszkednek egymásba. Egyedül a C hajtogatott kéztörlők nincsenek egymásba illesztve, így ezek nem tekinthetők önadagoló rendszerűnek, ezeket leginkább kis forgalmú irdákba vagy háztartási célra ajánljuk.

Vastagság szerint 1 – 2 – 3 rétegű papírok közül válogathatunk.

Irodai illetve reprezentációs célú, magasabb minőségi követelményekkel működő mosdókba 3 rétegű, extra puha hajtogatott kéztörőket ajánlunk, melyek általában mintásak, esztétikus megjelenésűek. Közepes forgalmú, esetleg nyilvános mosdókba gyakori választás 2 rétegű kéztörlő papír, melyekből szintén elérhető extra puha és elegáns, mintás változat. Nagy forgalmú vagy magasabb egészségügyi kockázatú mosdók esetén javasolt olyan kéztörlő papírt választani, ami akár WC-be is dobható.

Ha nagyméretű kéztörlőket szeretne elhelyezni a mosdóba, akkor ajánljuk figyelmébe az Advance Interfold H2 két rétegű típust. Egy kéztörlő lap 21,2 x 25,5 cm méretű és egy csomagban 180 lap van. Egy karton pedig 21 csomag.

Tekercses kéztörlő

Kiemelten nagy forgalmú mosdók, magas egészségügyi kockázatú mellékhelyiségek kéztörlő papírja. Érdemes a belső magos kialakítású tekercses kéztörlők választását átgondolni, mert ezzel gazdaságosabbá tehetjük a felhasználást. A belső magos adagolókkal lehetővé válik a laponkénti adagolás ez esetben is.

Például a Tork Advance egy rétegű fehér színű törlőpapír, ami 6 tekercs per karton kiszerelésben rendelhető. Ez ideális a frekventált mosdókba, de ablaktisztításhoz is.

A tekercses kéztörlő elérhető fehér, kék, zöld, mintás változat.

A kék tekercses kéztörlők élelmiszer-érintkezési tanúsítvánnyal rendelkezik, így élelmiszer feldolgozó üzemekbe javasolt. A zöld színű tekercses kéztörlő kiváló nedvszívó képességű és könnyű kezelhetősége miatt a nagy forgalmú mosdókba ajánlott kéztörlő papír. 

Az ipari felhasználású törlőpapírok az egyes munkafolyamatokba is illeszthetők, nagy nedvszívó képességgel kifejezetten munkavégzéshez lettek kifejlesztve. Az ipari törlőpapírokhoz ipari adagoló állványt is rendelhet, megkönnyítve a nagyméretű tekercsek kezelését.

Az adagolók között minden kéztörlő papírhoz talál kompatibilis megoldást, a választásban szívesen segítünk!

Kézszárító vagy kéztörlő papír?

A kéztörlő papírok alkalmazását javasoljuk a kézszárító berendezésekkel szemben tekintettel a járványügyi helyzetre. Míg a meleglevegős kézszárítók esetében a baktériumok elszaporodhatnak, az egyszerhasználatos kéztörlők biztonságosabban használhatók.