MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

ABLAKTISZTÍTÓ

Ablaktisztító használatával gyorsabb és egyszerűbb az ablaktisztítás! Csíkmentesen tiszta ablakokért válassza a Vileda ablaktisztítókat. 

180 fokban elforgatható nyelű vizező és ablaklehúzó könnyen elérhetővé teszi a megtisztítandó ablakfelület minden részét. A vizező termékek mikroszálas felületén dörzsi anyag  segíti a makacs szennyeződések eltávolítását. Vizező huzat és pótgumi a lehúzóhoz tartozékként is rendelhető. A nagyobb felületű ablakok tisztítása még könnyebben végezhető teleszkópos nyél használatával, amely csatlakoztatható mind a viezezőkhöz mind a lehúzókhoz. Szintén nagy felületű ablak esetén javasoljuk a nagyobb méretű ablaklehúzó használatát, mely 45 cm szélességével még gyorsabb ablaktisztítást tesz lehetővé. Elektromos, akkumulátoros termék jelenleg nem rendelhető webshopunkból. 

Ablaklehúzó használata vizezővel

  • Első lépésben mosószeres törlő ruhával tisztítsuk meg az ablakkeretet,
  • Erősen szennyezett ablak esetén, a  vizezővel többször töröljük át a felületet, alkalmazva a vizezőn található dörzsis bevonatot, hogy fellazítsuk vele a szennyeződéseket. Közben ügyeljünk rá, hogy a víz ne csorogjon le a szőnyegre, parkettára. Itassuk fel a felesleges, lecsorgó vízmennyiséget.
  • Miután leoldottuk a szennyeződések nagy részét, fújjuk be az ablakot szórófejes ablakpucoló folyadékkal, majd a vizezővel ismét töröljük, dörzsöljük át az ablakfelületet.
  • Végül ablaklehúzóval fentről lefelé haladva húzzuk le az ablakról a mosószeres vizet.
  • Utolsó lépésben tisztítsuk meg az ablakpárkányt, itassuk fel onnan az esetlegesen az ablakról lecsorgott vízmennyiséget.

Ismerje meg bevált ablaktisztítási módszerünket! Tökéletesen tiszta, csíkmentes ablakok titkait elárultuk blogcikkünkben!