Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

ABLAKTISZTÍTÓ

Vileda ablaktisztító eszköz a tiszta, foltmentes ablakokért

Üdvözöljük Vileda ablaktisztító eszközök kategóriájában, ahol a tisztaság és hatékonyság találkozik. Ablakok tisztítása sosem volt még ilyen könnyű és eredményes, és a Vileda ablaktisztítók segítenek Önnek abban, hogy ragyogóan tiszta kilátással élvezze mindennapjait. Ismerje meg kiváló minőségű eszközöket, amelyek segítségével a tisztaság sosem volt még ennyire elérhető. Kínálatunból szórófejes Kiehl tisztítószerek is rendelhetők, melyek rendkívül jó tisztító hatékonysággal varázsolják tisztára ablakait. A Kiehl ablakmosó szerek és a Vileda eszközök jól kiegészítik egymást.

Ablaktisztító eszköz használatával gyorsabb és egyszerűbb a kézi ablaktisztítás! Csíkmentesen tiszta ablakokért válassza a Vileda ablaktisztítókat. Ezek az ipari ablaktisztító eszközök üzemi környezetben és háztartási célokra, kézi ablaktisztáshoz is kiválóan használhatók.

180 fokban elforgatható nyelű vizező és ablaklehúzó könnyen elérhetővé teszi a megtisztítandó ablakfelület minden részét. A vizező termékek mikroszálas felületén dörzsi anyag segíti a makacs szennyeződések eltávolítását. Vizező huzat és pótgumi a lehúzóhoz tartozékként is rendelhető. A nagyobb felületű ablakok tisztítása még könnyebben végezhető a teleszkópos nyél használatával, amely csatlakoztatható mind a viezezőkhöz mind a lehúzókhoz. Szintén nagy felületű ablak esetén javasoljuk a nagyobb méretű ablaklehúzó, ablakmosó eszköz használatát, mely 35 cm szélességével még gyorsabb nedves ablaktisztítást tesz lehetővé. Elektromos, akkumulátoros ablaktisztító eszközök jelenleg nem rendelhető webshopunkból. 

Ablaklehúzó, ablaktisztító eszköz használata vizezővel

  • Első lépésben mosószeres törlő ruhával, törlőkendők segítségével tisztítsuk meg az ablakkeretet,
  • Magas ablakok esetén az a legjobb, ha a teleszkópos nyelek segítségével meghosszabbítjuk az ablaktisztító eszköz nyelét,
  • Erősen szennyezett ablak esetén, a vizezővel többször töröljük át a felületet, alkalmazva a vizezőn található dörzsis bevonatot, hogy fellazítsuk vele a szennyeződéseket. Közben ügyeljünk rá, hogy a víz ne csorogjon le a szőnyegre, parkettára. Itassuk fel a felesleges, lecsorgó vízmennyiséget.
  • Miután leoldottuk a szennyeződések nagy részét, fújjuk be az ablakot szórófejes ablakpucoló folyadékkal, majd a vizezővel ismét töröljük, dörzsöljük át az ablakfelületet.
  • Végül ablaklehúzóval fentről lefelé haladva húzzuk le az ablakról a mosószeres vizet.
  • Utolsó lépésben tisztítsuk meg az ablakpárkányt, itassuk fel onnan az esetlegesen az ablakról lecsorgott vízmennyiséget.

Ismerje meg bevált ablaktisztítási módszerünket! Tökéletesen tiszta, csíkmentes ablakok titkait elárultuk blogcikkünkben!