Mosogatószer, öblítő

Mosogatószer kézi és gépi használatra

A mosogatószerek között talál napi felhasználásra, kézi használatra és ipari mosogatógépekhez is intenzív szereket.

Kézi mosogatószerek

A kézi mosogatószer kínálatunkban folyékony halmazállapotú, háztartási szereket is talál, ami kíméli a kezet, sensitiv a bőrhöz – ABS tenzidektől mentes és megújuló nyersanyag forrásokból készül. Ilyen mosogatószer a  Spül-blitz Green, ami 1 literes és 10 literes, kannás kiszerelésben is rendelhető. A kézi mosogatás során sem kell lemondani a tökéletes hatékonyságról, az anyagtakarékosság mellett. Minden pohár, fazék, zsíros serpenyő, evőeszköz makulátlanul tiszta lesz ezzel a folyékony mosogatószerrel. Mosogatógépben azonban nem használható ez a szer. Ha háztartás vagy iroda területre keres mosogatószert, akkor ezt ajánljuk.

Másik kedvelt kézi mosogatószer a kínálatunkban a Disoman. PH semleges intenzív tisztító hatással, ami tökéletes választás élelmiszer ipari területen történő felhasználásra. Környezetkímélő összetétele mellett illatanyag és színezék mentes mosogató, ami még a makacsabb szennyeződéseket is eltávolítja a tányérokról, edényekről kiváló zsíroldó hatással. Öko tisztítószerek közé tartozik és koncentrátumról van szó, így anyagkímélő felhasználást is lehetővé tesz. Vendéglátásban, élelmiszeriparban javasolt kézi mosogatószer, szintén kapható nagy 5 és 10 literes kiszerelésben.

Fertőtlenítő hatású mosogatószer a Spül-des 10 literes kiszerelésben rendelhető kézi felhasználásra. ABS tenzid mentes, baktericid és fungicid hatású szer, amivel a víz és lúgálló felületeket is tisztíthatjuk, mint fal-és munkafelületek, vagy konyhai eszközök. Javasolt a szert tesztelni a teljes használatbavétel előtt és figyelni kell a fertőtlenítő hatás eléréséhez, hogy a tisztítndó felület teljes egészében benedvesítésre kerüljön a megfelelően adagolt mosogatószeres vízzel. Az adagolásról információt talál a termék adatlapon és a biztonsági adatlapon.

Gépi mosogatószerek

Ipari mosogatáshoz, akár több tartályos mosogatógépekhez alkalmas az Arcandis Classic. Nem kell aggódni a vízkeménység miatt sem a használatánál, minden víz keménységi foknál hatékonyan veszi fel a harcot az ételmaradékokkal szemben és gyorsan, alaposan tisztít és kímél a gépekhez, meggátolva a mészkőlerakódást.

A gépi mosogatószerek használata esetében sem kell lemondanunk az öko szerek használatáról. Az Arcandis-eco NTA, klór és foszfátmentes, ezáltal környezetkímélő!

Öblítő és só gépi mosogatáshoz

Az Arcandis szériában rendelhető mosogatógép só és öblítő is a gépi mosogatáshoz. Érdemes egy típusból összeválogatni a szükséges adalékokat a mosogatógép hosszú élettartamának megőrzése érdekében. Az öblítők között kétfélét is találunk: Az Arcandis Shine bármelyik Arcandis mosogatószerhez társítható, míg az Arcandis Splendet öko szer révén az Arcandis Eco mosogatószerhez javasoljuk.

Az Arcandis Salt mosogatógép só nagyszemcsés, speciális só, ami teljesen feloldódik és alkalmas vízlágyító rendszer regenerálásához, visszaöblítésére. 2 kg-os kiszerelésbe rendelhető.