Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Vileda

GUMIKESZTYŰ
HULLADÉKGYŰJTŐ
PADLÓTISZTÍTÓ
TAKARÍTÓKOCSI
TISZTÍTÓESZKÖZ

VILEDA PROMÓCIÓ

A Vileda tisztító termékek szinte minden háztartásban megtalálhatók, ami nem is meglepő, hiszen a legjobb, legelterjedtebb takarító eszközök közé tartoznak. A takarító eszközök piacvezető márkájaként praktikus kellékekkel, kevesebb munkával járó takarítást fémjelez. Eszközeik alkalmasak professzionális takarítási tevékenység elvégzésére is irodai környezetben, termelő üzemekben vagy kereskedelmi áruházakban egyaránt.

A legjobb Vileda felmosók

Ha a legjobb felmosó szett kiválasztása a célja, akkor jó helyen jár! Webshopunkban megtalálja a legjobb Vileda felmosó szetteket csavarókosárral, de talál kínálatunkban külön háztartási tartozékokat is. A leggyakrabban alkalmazott mikroszálas törlőkendő, felmosófej, vödör, kosár külön is rendelhető.

Takarítókocsi választékunkban az egyszerű padló takarításra alkalmas US Pro Single Starter kocsitól egészen a komplett épület takarításra alkalmas, kétvödrös takarítókocsiig ajánlunk modelleket.

A kiválasztott felmosó szett vagy takarítókocsi teljesen felszerelhető készletünkről. A takarítás cél szerint ablaklehúzó, gumikesztyű, teleszkópos nyél, hulladékgyűjtő, mosható mopp, szemetes lapát, kefék, mosogató és súroló szivacs is választható.

Színes gumikesztyűk és praktikus ablaktisztító eszközök

Az ipari takarítóeszközök fontos kiegészítője a megbízható és színkódolt gumikesztyű készlet, amiben akár például a fertőtlenítő takarítás is elvégezhető biztonsággal. Színes latex gumikesztyű választékunkban S – M – L -XL méretekben talál háromféle modellt. Az általános takarítási feladatokhoz a Multipropose gumikesztyűt ajánljuk, míg az erős vegyszerekkel végzett ipari takarítási feladatokhoz a Heavyweight latex kesztyűt. A maximális higiénia fenntartása érdekében érdemes a különböző takarított helyiségekbe különböző színű kesztyűt beszerezni, így könnyen azonosítható, hogy például melyik gumikesztyű használható a konyhában, melyik a fürdőszobában.

A Viledáról sokaknak először az ablaktisztítók jutnak eszébe. 2in1 vízező fej használatával, ablaklehúzóval egyben és teleszkópos nyéllel nagy ablakfelületek tisztítása is gyorsan megy.

Csomagban jobban megéri

Akciós csomagajánlataink között a felhasználás helye szerint válogattuk össze a legnépszerűbb termékeket. A fürdőszoba vízkőmentesítő csomagban, a Konyhai csomagban és a felmosó csomagban is a folyékony tisztítószerek mellett megtalálja a szükséges Vileda takarító eszközöket is a tökéletes tisztítás érdekében. Természetesen a higiéniai kiegészítők, mint a törlőkendők, műanyag és fém adagolók, folyékony szappanok is beszerezhetők áruházunkból egyúttal.

Elektromos Vileda termék nem található meg készletünkön. Amennyiben ajánlásunkat szeretné kérni konkrét takarítási feladathoz vagy személyes tapasztalatainkra kíváncsi, keressen minket bátran telefonon vagy e-mailben, szívesen segítünk a választásban.