PADLÓTISZTÍTÓ

Padlótisztító eszközök száraz takarításhoz

A száraz takarításhoz szükséges tartozékok megtalálhatók webshopunkban. Minden kézi takarító eszköz többféle méretben és kivitelben is rendelhető, hogy kényelmesebben és gyorsabban végezhető legyen a munkafolyamat. A tartozékok között talál háztartási is professzionális termékeket is. Az egyszerű szemeteslapát is rendelhető kézi illetve magas nyéllel. A tisztítandó padló terjedelmének megfelelően válasszon szélesebb vagy keskenyebb partvisok közül 30 cm ill 50 cm szélességben.

Padlótisztító kellékek nedves takarításhoz 

A nedves takarítás kellékei között rendelhető univerzális felmosó szett, felmosó prés, mop és moptartó is külön tartozékként. A vizes takarítás elmaradhatalan eszközei a padlólehúzók, felmosókendők és különböző mophuzatok is elérhetők készletről. A háztartási tisztítószerek és ipari tisztítószer koncentrátumok széles választékát kínáljuk a magas minőségű német gyártmányú Kiehl  termékekből. Minden takarítással kapcsolatos eszköz és tisztítószer termék online rendelhető. 

Akciók, kedvezményes tisztítószerek, akciós higiéniai anyagok az Akciós termékek menüpontban tekinthetők meg. Kérdés esetén keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat, minden kérdésre szívesen válaszolunk!

Kapcsolódó takarítás ötletek: