MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

IPARI TISZTÍTÓSZER

Ipari tisztítószerek gazdaságos kiszerelésben minden tisztítási célra

Ipari tisztítószer élelmiszeripari és műszaki gyártó cégek számára is. Akár csarnok tisztításra is. Gazdaságos, nagy méretű kiszerelésben. Bizonyos vállalkozásoknál a mindennapi munka során olyan szennyeződés keletkezik, aminek az eltüntetésére az átlagos tisztítószerek aligha alkalmasak. Esetükben nem kérdés, hogy ipari felhasználásra fejlesztett, erős,  ipari tisztítószerekre van szükségük. Olyan anyagokra, amik oldják az olajat, a zsírt és adott esetben fertőtlenítő hatásúak. Ráadásul úgy fejtik ki zsíroldó, vízkőoldó, padlótisztító hatásukat, hogy az adott felületben nem okoznak kárt. Ha szerelőcsarnokokba, műhelyekbe, gépjárműipari, esetleg vasipari vállalkozás számára keres ipari tisztítószert, a Kiehl termékei ideálisak lehetnek.

Válassza a Kiehl ipari tisztítószereit, ha termelés alapfeltétele a magas szintű higiénia!

Tudjuk, hogy makulátlan tisztaságra nem csak azért lehet szükség vállalkozásánál, hogy ne kelljen piszkos környezetben dolgozni. Ahol a gyártás, a működés alapfeltétele a higiénia magas szintű és folyamatos biztosítása, ott termelés kiesést is okozhat a nem megfelelő tisztítószer vagy tisztítási technológia kiválasztása. A gyártóipart számos területén elengedhetetlen a maximális tisztaságra való törekvés.

Ebből adódik, hogy az érintett vállalkozásoknak a legmegbízhatóbb ipari tisztítószerre van szükségük. Olyan termékre, ami garantáltan eltávolít minden szennyeződést és minden higiéniai teszten megfelel majd a kifejtett hatása. Az élelmiszeripari ágazatban nem csak a környezet, hanem a mindennapi munka során használt edények szakszerű tisztítása is fontos. Ehhez nyújthat ideális segítséget akár a Kiehl folyékony gépi mosogató koncentrátuma – csak, hogy egy kedvelt és bevált konyhai terméket emeljünk ki a sok közül.

Az ipari tisztítószerek között talál mosodák, gépi autómosók, vendéglátóhelyek, szállodák számára ideális, kitűnő mosási teljesítménnyel és optimális folteltávolítási képességgel használható mosószereket is. Ezeket a termékeket is érdemes átnéznie.

Ipari tisztítószerek gazdaságos kiszerelésben

Ami pedig a kiszerelést illeti: gazdaságos mennyiségben kínáljuk az ipari tisztítószereket. Többnyire 10 literes egységekben. Legalábbis a folyékony ipari tisztítószerekre ez a kiszerelési mennyiség jellemző általában. A mosópor esetén 15 kilogrammos a kiszerelés a legáltalánosabb. A mikroporózus padlólapok tisztítására alkalmas Kiehl tisztító oldat pedig 1 literes egységben kapható. Ez utóbbi egyébként minden lúg- és vízálló, sima, érdes vagy mikroporózus csempepadló tisztítására ideális. Akár a kültéri és beltéri finomszemcsés, biztonsági járólapok ápolásához is ezt érdemes használni.

Legyen tehát szó makacs, olajos parkolók vagy autóipari munka során keletkezett makacs szennyeződés gyors oldásáról, annak eltüntetéséről, élelmiszeripari gyártás során megkövetelt maximális higiéniáról vagy a vendéglátóhelyek, szállodák textíliáinak mosásáról, nálunk talál ideális tisztítószert. Vásároljon ipari tisztítószert a Higienia Online webáruházban gyorsan, sorbanállás nélkül!

Bármyely forgalmazott termék kapcsán kérdése lenne, hívja bizalommal munkatársainkat, késszéggel segítünk akár termékek, tisztítószerek, mosószerek kiválasztásában is!