Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Ablaktisztító

A tiszta ablak titka a professzionális tisztítószer

Akár háztartási akár nagyüzemi felhasználásra keres ablaktisztító szereket, a Kiehl termékeiben nem fog csalódni. Ezek a tisztítószerek tökéletesen tiszta ablakokat fognak eredményezni a helyes ablaktisztítási technika alkalmazása mellett. A csíkmentes ablaktisztítási technikákról és a szükséges tartozékokról blogcikkünkben írunk részletesen.

Otthoni felhasználásra javasoljuk a szórófejes flakonban felhasználásra kész szerek választását. Amennyiben takarító cégként vagy irodaház, nagyobb alapterületű létesítmény üzemeltetőjeként keres ablaktisztítókat, akkor a 10 literes kannás kiszerelés nyújtja a költséghatékonyabb megoldást hosszú távon, emelett a szórófejes flakon beszerzése is javasolt az egyszerű kezelés érdekében és a jelölés megléte miatt.  Illatanyagmentes termék a GlasQueen, míg a Clar-glas ablaktisztító kellemes illatot hagy maga után.

Az Optima ablak és üvegtisztító szer univerzális, minden üvegfelület tisztítására használható. Alkalmas műanyag és plexi felületekre is, használatával a gyakori felületi repedés elkerülhető és mellette szól még, hogy öko termékről van szó.

Ablaktisztító tartozékok

Az ablaktisztításhoz szükséges kiegészítők, mint törlőkendő, kézi lehúzó, vizező, szintén rendelhető webshopunkból online többféle méretben. Érdemes még körül néznie a Vileda ablaktisztító eszközök kategóriában és a Vileda törlőkendők kategóriában is, ahol mikroszálas törlőkendőket is talál. Elektromos, akkumulátoros eszközöket nem tartunk raktárkészleten.