MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

KONYHAI TISZTÍTÓSZER

Konyhai tisztítószerek és zsíroldók takarításhoz, mosogatáshoz

A tisztaság mindenhol fontos, de a konyhában talán még az átlagosnál is lényegesebb szempont az élelmiszer higiénia biztosítás miatt. Nagyon sokat számít tehát, hogy milyen konyhai tisztítószerre esik a választás. Mi a márkát tekintve a Kiehl termékeket ajánljuk. A konkrét konyhai tisztítószerek közül pedig azokat, amik az adott területre ideálisak.

Erős zsíroldó szerek 

Sok esetben például preferencia, hogy az adott tisztítószer erős zsíroldó tulajdonsággal is rendelkezzen. De ez csak egy igény a sok közül…

Mire figyeljünk még a konyhai zsíroldók kiválasztásakor?

Nem lehet kérdés, mégis nagyon fontos hangsúlyozni, hogy a nálunk kapható konyhai tisztítószerek összetevői élelmiszeripari, konyhai felhasználásra engedélyezettek. Kapható továbbá a Higienia Online webáruházban olyan konyhai tisztítószer, aminek az általános zsíroldó képessége mellett fertőtlenítő tulajdonsága is van. Például szalmonella, listeria és norovirus ellen is hatékonyak. Lényeges, hogy a webáruházban megvásárolható konyhai tisztítószerek biológiailag nagyon jól lebomlanak, ezért környezetkímélő szernek számítanak. Sőt, olyan termék is kapható nálunk, ami megújuló nyersanyag forrásokból készült zsíroldónak, edénymosogató szernek minősül. Talán ez önnek is számít…

Kínálunk konyhai tisztítószert mélyhűtő helyiségek olajos, zsíros szennyeződéseinek eltávolítására. És olyan szert is, ami a konyhákban használatos címkék ragasztó maradványait is jól oldja.

 

Konyhai tisztítószer leégett élelmiszerek eltávolítására 

Ami pedig egy konyhából se hiányozhat: az erős zsíroldó szerek mellett érdemes lehet olyan konyhai tisztítószereket is tartani a közelünkben, amik oldják az égett élelmiszer maradványokat, a sütés és az égés melléktermékeit vagy alkalmasak lehetnek fekete mosogatásra. Akár ilyen konyhai tisztítószer is kapható nálunk. Ahogy – a konyhákban szintén szükséges – vízkőtelenítő, vízkő lerakódások oldására alkalmas szer is.

Kínálunk konyhai tisztítószert továbbá ipari mosogatógépekhez. Méghozzá olyan anyagokat, amik gyors, csík- és foltmentes száradását tesznek lehetővé. A kínálat tehát kimagasló – És nem csak a termékek típusát, hanem a kiszerelések méretét tekintve is. Szóval ha konyha és tisztítás, nem kérdés, hogy a Higienia Online webáruházat kell választania. A kínálatunk óriási. Szinte minden, a konyhai tisztításhoz ideális szert megtalál nálunk. Ráadásul webáruházas vásárlás esetén még sorban sem kell állnia. Nézzen körül nálunk vagy kérje tanácsunkat ügyfélszolgálatunkon!

A  cikkek között további konyhai zsíroldási, és sütőtisztítási tippeket is olvashat!