Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

SPECIÁLIS TISZTÍTÓSZER

Speciális tisztítószerek alkalmazási területei

A takarítási feladatok során gyakran szembesülünk nem várt feladatokkal: festék vagy ragasztó maradványokkal a padlón, matrica maradványokkal, odatapadt rágógumival, olajos – zsíros szennyeződésekkel, viasz és gyanta maradványokkal vagy makacs piszok foltokkal. Ezeket a szennyeződéseket legjobb ha speciális tisztítószerekkel távolítjuk el. Gyorsabban és hatékonyabban számolunk le az ilyen szennyeződésekkel mintha általános tisztítószerekkel súrolnánk hosszú időn át. 

Festék maradványok ellen

Falfestés után még a leggondosabban levédett padlón is találunk festék és ragasztó maradványokat. Ha a festés utáni takarítást makulátlanul szeretné elvégezni használja az Extra Fit spray kiszerelésű speciális tisztítószert a Kiehl-től

Mészkő felületek tisztítása

A mészkő porózus felülete is speciális gondoskodást kíván. Egy mészkő padló esetén egy letaposott piszokfolt is kihívást tud okozni. Erre megoldás a Lithodur mészkő ápoló szintén szóróflakonban. 

Sportcsarnokok tisztítása

A beltéri kézilabda pályákon legtöbbször a letaposott kézilabda viasz maradványok eltávolítása okozza a legtöbb fejtörést. A megszáradt viaszt, amit a csapatok letapostak nem könnyű eltávolítani. Ehhez ajánljuk a Resinex oldószertartalmú tisztítószert, ami a már beszáradt rétegeket is könnyen felszedi. 

Mozgólépcsők takarítása

A mozgólépcsők rendkívül olajos szennyeződését Rollomat mozgólépcső tisztítószerrel és gépi takarítással oldhatja meg hatékonyan.

Kellemetlen szagok ellen

Az illemhelyek, kukák és lefolyók takarítása során a kellemetlen szagokat is el kell távolítanunk. A Kiehl Omni-fresh mikrobiológiailag lebontja a szagokat és segít megakadályozni, hogy újra kialakuljanak PH-semleges tenzid bázisú alapanyagával. 

Felületfertőtlenítés élelmiszeripari területen

A RapiDés felületfertőtlenítő nélkülözhetetlen, ha élelmiszeripari területen szeretnénk a takarítás során hatékony védelmet elérni a kórokozók: baktériumok, gombák és vírusok ellen is. Hűtők ferttlenítő tisztítására ajánljuk, már 4C°-tól használható. 

Vízálló padló, berendezési tárgyak, falak fertőtlenítő tisztítására a Kiehl Desinet-compact speciális tisztítószert ajánljuk.

Iskolai tisztítószer

Iskolákban a padokon hagyott tinta, ceruza, filctoll firkákat és matricákat könnyen eltávolíthatjuk a Kiehl Tablefit intenzív oldó hatású tisztítószerrel. Kizárólag oldószerálló felületeken alkalmazható!

Speciális tisztítószerek kategóriában talál még fém felületekre, parkettára, szőnyegre való speciális szert is, de füstölő kamráknál – Fumex – használható és autómosókban alkalmazott kárpit tisztítószereket is.