MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Kézfertőtlenítő

A koronavírus elleni védekezésben kiemelt fontosságú, hogy megbízható és fertőtlenítő hatású készítményeket használjunk kézmosáskor vagy útközben végzett kézfertőtlenítés alkalmával is. Termékeink kisebb 500ml kiszerelésben és nagyobb ipari 5 literes kiszerelésben is rendelhetők online.

Vírusölő kézfertőtlenítő termékek 

Kórházi kézfertőtlenítő folyékony szappan 

BradoNETT folyékony szappan pumpás kiszerelésben is kapható és általános fertőtlenítő szappanként alkalmazzuk. Egy kézmosáshoz 3 ml kéztisztító szappan elegendő. 5 literes kiszerelésben is elérhető, ipari kézfertőtlenítő szer.

Bradowash bőrkímélő folyékony szappan alkalmas rendszeres bőrkímélő kézmosásra és beteg mosdatásra is. Kézmosáskor 3ml készítmény elegendő egy alkalommal.

BradoPLUS Color színezett bőrfertőtlenítő egészségügyi felhasználásra javasolt, de alapvetően nem szappan. Antibakteriális, vírusölő és gombaölő hatású termék. Spray kiszerelésben is rendelhető.

Alkoholos kézfertőtlenítő folyadék és kézfertőtlenítő gél 

BradoMAN Soft kézfertőtlenítő folyadék. Egy kézfertőtlenítéshez 5 ml elegendő, behatási ideje 30 másodperc.

Brado Gél higiénés kézfertőtlenítésre ajánlott, ezen felül sebészi bemosakodásra. A színtelen gél készítményt töményen kell alkalmazni és száradásig teljesen eloszlatni a kéz teljes felületén. A termék 500ml és 5 literes kiszerelésben is rendelhető. Ipari kézfertőtlenítő.

Bradolife kézfertőtlenítő gél pumpás kiszerelésben és kendő 

BradoLife kendő csomagunkban 5db külön csomagolt kendőt talál. Alkalmazása kézfertőtlenítésre és tárgyak felületének áttörlésére is alkalmas.

Bradolife 50ml kézfertőtlenítő gél, mely a hétköznapi rutinban talán a legkedveltebb termék. Kis helyen, akár a zsebünkben is elfér, és 30 másodperces behatási idejével gyors segítséget nyújt a kézfertőtlenítésben. A Bradolife kéz gél 12 db-os csomagokban rendelhető vagy 100 ml-es kiszerelésben tubusos formában.

A Higiénia Online webáruház az antibakteriális kézfertőtlenítők, törlőkendő, és spray készítmények széles választékát kínálja. Akciós termékeink között is kézfertőtlenítőket. Kézápoló krémek, fertőtlenítő tisztítószerek és SEPT megjelölésű felületfertőtlenítő szerek elérhetők a Fertőtlenítő termékkategóriában.