Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

BEVONAT

Bevonatolás mint takarítási feladat

A nagy terheltségű és forgalmú járófelületek mint a PVC padló vagy linóleum járólapok hamar megkopnak. A karcos, kopott felület már nem lesz szépen takarítható, mert a karcok nem tűnnek el egy alapos felmosás vagy gépi takarítás után sem. Mi ilyenkor a megoldás?  Szerencsére nem kell azonnal a járófelület cseréjére gondolni, hanem elegendő elvégezni egy szakszerű bevonatolást.

A német Kiehl gyártónak köszönhetően ma már minden felhasználási célú ingatlanba találunk megfelelő bevonatokat. Akár kórházi felhasználásra, akár sportcsarnokba, szerelőműhelybe, vagy irodaházba, esetleg mozikba, kereskedelmi üzletközpontokba keressünk megoldást. 

Csúszásgátló bevonat járólapra

Vásárlóink legtöbbször ezt keresik vagy csúszásgátló járólap bevonat után érdeklődnek mint a Thermodur. Ezek a bevonatok, nemcsak széppé, új hatásúvá teszik a már használt járófelületeket, hanem a bevonat révén még csúszásgátló is lesz. És ez nem elhanyagolható szempont, ha a balesetvédelemről is szeretne egy lépésben gondoskodni. Például egy kórházban vagy rendelő intézetekben ez kiemelten fontos. A mozgásban korlátozott betegek védelme érdekében.

Bármilyen bevonatot is választunk, az minden esetben megegyezik, hogy a bevonatolás kizárólag tökéletesen tiszta és száraz felületen végezhető el. Ha korábban már kapott bevonatot a felület, akkor azt először el kell távolítani. Ez csak akkor kihagyható, ha választott bevonat anyag felhordható a korábbi bevonatra mint például a Poly-Ex bevonat, de ez a ritkább eset és természetesen ez is csak akkor lehetséges, ha megelőzően ugyanilyen típusú bevonatot használtunk. 

Betonpadló bevonat mint vízzáró bevonat

A bevonatok másik népszerű termékcsoportja a betonpadló bevonat vagy hívhatjuk kőimpregnálónak is. Ezek általában beltéren és kültéren is használhatók mint például az Impranet. 

Az Impranet képes a legkisebb mikropórusok közé is bejutni, majd száradás után olyannyira megkeményedik, hogy tökéletes vízzáró bevonatot, réteget képez és teljesen megvédi a felületet a víz és olajos szennyeződések beszivárgásától. Így tökéletes választás egy szerelőműhelybe, garázsba, de egy kültéri parkolóba is, ahol meggátolja a moha és az algák megjelenését. Egy alapos térkő tisztítás után tehát kültéren is bátran hívhatjuk segítségül ezt a bevonatot.

Fontos tudni, hogy a bevonatokat kézi megoldással nem lehet felhordani. A mikrofilm rétegben történő felhordáshoz bevonatoló, takarítógépre lesz szükség.

Kínálatunkban talál általános, ipari és speciális tisztítószereket is. Rendeljen online XXL kiszerelésű tisztítószert gazdaságosan, kedvező árakon és kérdés esetén keresse bizalommal kollégáinkat ügyfélszolgálatunkon a Kapcsolat menüpontban!