Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Nagy kiszerelésű tisztítószerek

Gazdaságos nagy kiszerelésű tisztítószerek

Nagy kiszerelésű tisztítószer vásárlása amellett, hogy gazdaságos megoldás, még környezetkímélő is. A kannás kiszerelés kevesebb csomagolást jelent és a környezetkímélő hatás a kiszállítás gyakoriságát is csökkentheti. Az időtakarékosság a másik ok, amiért még a nagyobb kiszerelést sokan szeretik. A rendelések egyeztetése és leadása is idő. Egy nagyobb iroda, szálloda vagy más létesítmény esetében a beérkező anyagok bevételezése és készletezése is időt vesz igénybe, amit csökkenthet egyszeri nagyobb mennyiség rendelésével. 

Kannás tisztítószerek adagolása


Több ügyfelünket megkérdeztük, hogy miért a kisebb kiszerelésű szereket választja, amikor látjuk, hogy összességében nagy mennyiséget rendel. A válasz szinte mindig a kannás szerek adagolási nehézsége volt. Ezen azonban könnyen lehet segíteni és nem is problémás, csak kevesen tudnak róla. A 10 literes kannákhoz vásárolható a webáruházunkban adagoló csap.

Az adagoló csapok többféle méretben kaphatók és egyszerűen a rá kell csavarni a kiöntő nyílásra a kupak helyett. A csap kivezető nyílása cseppmentesen illeszthető a kisebb flakonok, szóróflakonok nyílásába, így az áttöltés egyszerűen és veszteségmentesen elvégezhető. Például a Clar-glas üveg és ablaktisztító kapható 10 literes, 1 literes és szóró flakonos kiszerelésben is. Az ilyen típusú szereknél érdemes a 10 literes kanna mellé legalább egy szóróflakonos kiszerelést is választani adagoló csappal.

Első rendeléskor 1 literes flakont is ajánlunk a nagy kiszerelés mellé

Ha most tér át a Kiehl tisztítószerek használatára, akkor az első rendeléskor mindig javasolni szoktuk, hogy a 10 literes kannák mellé egy flakon kis kiszerelésű 1 literes flakont is vásároljanak. Így biztosított lesz a jelölt flakon, amikor a kannákból esetleg át szeretnék tölteni a tisztítószert a könnyebb kezelhetőség érdekében. Természetesen, ha a napi takarítást többen végzik egyidejűleg például egy irodaházban vagy szállodában, akkor érdemes a személyzet létszámának megfelelő mennyiségű 1 literes kiszerelést is beszerezni az első rendeléskor. 

Azonban nem feltétlenül szükséges felhalmozni sok kis kiszerelésű flakont a kannás tisztítószerek mellett. A legkorszerűbb megoldás a nagyobb alapterületű hoteleknél, irodaházaknál, és orvosi rendelőknél is, ha a tisztítószer raktárban az aktuális takarítási feladathoz adagoljuk ki a megfelelő mennyiséget az adott szerből. Így biztosan nem lesz szükségtelen túlhasználat vagyis optimalizálható a tisztítószer felhasználás. 

A központi adagolás munkahelyi és egészségbiztonsági előnyei

A gépi takarítási feladatok esetében közvetlenül a takarítógépekbe történik az adagolás. A kézi napi takarítási feladatokhoz pedig a több vödrös takarítókocsik tisztítószeres vízébe történhet az adagolás. Ez a megoldás munkahelyi és egészségbiztonsági biztonsági szempontból is előnyös, hiszen így nem járja be a takarított területet több flakon különböző erősségű tisztítószer. 

Kínálatunkban talál általános, ipari és speciális tisztítószereket is. Rendeljen online XXL kiszerelésű tisztítószert gazdaságosan, kedvező árakon és kérdés esetén keresse bizalommal kollégáinkat ügyfélszolgálatunkon a Kapcsolat menüpontban!