MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

LÉGFRISSÍTŐ

Légfrissítő gumilap és illatosító spray

A mosdók higiéniáját az illata jellemzi általában első benyomásként, amikor a helyiségbe lépünk. Sokat elmond a tisztaság mellett a mosdót használókról a mosdó igényességéről és egyben a mosdót üzemeltető iroda vagy cég higiéniához való hozzáállásáról, ha egy friss, illatos mosdóba lépünk. A légfrissítők használatát ezért érdemes automatizálni, amire már számos egyszerű megoldás létezik mind spray és gumilapos légfrissítő formájában.

Elektromos automata légfrissítő

A Tork higiéniai termékek között az egyik legkedveltebb készülék az automata légfrissítő adagoló. A szürke vagy fehér színű programozható készülékbe egyszerűen behelyezzük a légfrissítő sprayt és folyamatosan frissen tartja a levegőt. Elegáns megjelenése miatt jól társítható a sötét vagy világos csempéjű mosdókhoz is. Karbantartani is egyszerű, mert az utántöltő illatosító spray cseréje gyorsan elvégezhető, nem bonyolult művelet. Az utántöltő kiegészítők között válogathat többféle illat közül: citrus, trópusi gyümölcs, virág vagy szagsemlegesítő légfrissítő spray is rendelhető. A légfrissítő készülék a kifogyásjelzőn mutatja, ha cserélni szükséges az aeroszol utántöltőt. Ez az automata légfrissítő készülék minden mosdóba ajánlott. Az elektromos adagolók sztárja.

Egy utántöltő spray kb. 3000 fújásnyi adagot tartalmaz.

Air fresh illatosító gumilap

Egyszerűen cserélhető illatos gumi lapokkal is kellemes környezetet teremthetünk a mosdókban. A Tork impregnált alma, citrus vagy virág illatú illatosítóival akár tavaszi hangulatot is teremthetünk. 20 db-os csomagban online rendelhető termék. Ezekhez nem tartozik automata légfrissítő készülék,azonban igényes kivitelű tartóban elhelyezhető: Gumilap tartó. Tartó nélkül a mosdóban található csőre is akasztható füllel rendelkezik. A gumilap eredetileg zöld színű, majd színváltozása jelzi, amikor cserére van szükség.

Szüntesse meg Ön is a kellemetlen szagokat másodpercek alatt és helyette biztosítson friss, kellemes illatélményt mosdóiban. Próbálja ki valamennyi illatot és válasszon ízlése vagy a mosdó enteriője szerint. Kérdés esetén keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat, minden kérdésre szívesen válaszolunk!