Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

LÉGFRISSÍTŐ, ILLATOSÍTÓ

Ez a Tork légfrissítő termékcsalád nem csupán egy eszköz a levegő tisztítására; ez egy életmódváltás. Képzelje el, hogy minden reggel friss, üde levegő fogadja a mosdóban, miközben élénkítő illatok körülölelik. Az illatosító légfrissítők ugyanis kellemes illatokat is árasztanak maguk körül. A Tork légfrissítő nemcsak kiváló teljesítményt nyújt, hanem stílusos kiegészítője is a mosdóknak. Modern és elegáns designjával bármilyen enteriőrbe tökéletesen illeszkedik. A funkcionalitás és a dizájn találkozása ebben a kategóriában egyedülálló élményt kínál. Legyen az Ön mosdójának levegője illatos és a tisztaság élményét nyújtó! Nincs szükség komplikált beállításokra vagy hosszadalmas várakozásra. Csak kapcsolja be a légfrissítőt, és pillanatok alatt érezni fogja a levegő frissességét. Az intelligens technológia gyorsan érzékeli a levegő minőségét és azonnal munkába áll.

Légfrissítő gumilap, illatosító spray és készülék

A mosdók higiéniáját az illata jellemzi általában első benyomásként, amikor a helyiségbe lépünk. Sokat elmond a tisztaság mellett a mosdót használókról a mosdó igényességéről és egyben a mosdót üzemeltető iroda vagy cég higiéniához való hozzáállásáról, ha egy friss, illatos mosdóba lépünk. A légfrissítők használatát ezért érdemes automatizálni, amire már számos egyszerű megoldás létezik mind spray és gumilapos légfrissítő formájában.

Elektromos automata légfrissítő

A Tork higiéniai termékek, illatosítók között az egyik legkedveltebb készülék az automata légfrissítő adagoló. A szürke, illetve fehér színű programozható készülékbe egyszerűen behelyezzük a légfrissítő sprayt és folyamatosan frissen tartja a levegőt. Elegáns megjelenése miatt jól társítható a sötét vagy világos csempéjű mosdókhoz is. Karbantartani is egyszerű, mert az utántöltő illatosító spray cseréje gyorsan elvégezhető, nem bonyolult művelet. Az utántöltő kiegészítők között válogathat többféle illat közül: citrus, trópusi gyümölcs, virág vagy szagsemlegesítő légfrissítő spray is rendelhető. A légfrissítő készülék a kifogyásjelzőn mutatja, ha cserélni szükséges az aeroszol utántöltőt. Ez az automata légfrissítő készülék minden mosdóba ajánlott. Az elektromos adagolók sztárja.

Egy utántöltő spray kb. 3000 fújásnyi adagot tartalmaz, ami az automata WC illatosító készülékbe tölthető.

Air fresh illatosító gumilap

Egyszerűen cserélhető illatos gumi lapokkal is kellemes környezetet teremthetünk a mosdókban. A Tork impregnált alma, citrus vagy virág illatú illatosítóival akár tavaszi hangulatot is teremthetünk. 20 db-os csomagban online rendelhető termék. Ezekhez nem tartozik automata légfrissítő készülék,azonban igényes kivitelű tartóban elhelyezhető: Gumilap tartó. Tartó nélkül a mosdóban található csőre is akasztható füllel rendelkezik. A gumilap eredetileg zöld színű, majd színváltozása jelzi, amikor cserére van szükség. Kínálatunkból üzemi, ipari, munkahelyi és egyéb nagyforgalmú mosdókba ajánlott fertőtlenítő, szagtalanító tisztítószerek is rendelhetők.

Szüntesse meg Ön is a kellemetlen szagokat másodpercek alatt és helyette biztosítson friss, kellemes illatélményt mosdóiban. Próbálja ki valamennyi illatot és válasszon ízlése vagy a mosdó enteriője szerint. Kérdés esetén keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat, minden kérdésre szívesen válaszolunk!