Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

TORK

ADAGOLÓ
IPARI TÖRLŐPAPÍR
MOSDÓHIGIÉNIA

Tork a professzionális higiéniai anyagok márkája. Válassza a Tork papírtörlőket irodájába, egészségügyi létesítménybe, kereskedelmi üzletekbe, vagy akár éttermébe megbízható minőségben.

Már több mint 50 éves múlttal, innovatív hozzáállással a Tork elismert higiéniai márkává vált a magyar piacon is.

A Tork szó (svédül “torka)  jelentése svédül szárítani, törölni

A napi munka során, különböző  élethelyzetekben bármikor előfordulhat, hogy gyors törlésre, tisztításra van szükség. A magas minőségű Törk papírtörlőkkel, higiéniai anyagokkal mindez nem fog problémát okozni. Ergonómikus adagolókkal a kéztörlő, toalettpapír termékek, szappan, esetleg szalvéta adagolása is gazdaságosan fog történni az Ön létesítményében is. A higiéniai Tork termékek között választható tekercses, illetve hajtogatott kivitel, melyek könnyen utántölhetők a megfelelő adagolókba. A gazdaságos adagolók biztosítják a laponkénti adagolást. A folyékony szappan adagoló szenzoros érzékelővel szintén gazdaságosan, egy kézmosáshoz elegendő folyékony szappant adagol.

A higiéniai papír termék kiválasztásakor érdemes szem előtt tartani, hogy milyen kényelmi feltételeknek kell megfelelnie a felhasználáskor. A kínálatban találhatók általános fehér papír termékek, 2 rétegű és 3 rétegű vastagabb törlőpapírok, melyek a higiénia minden kívánalmának megfelelnek. Ipari törlőpapír termékek a Tork kínálatából szintén online rendelhetők webáruház készletünkről.

Ha higiéniai anyag, akkor Tork!

Összegezve véleményünk szerint a Tork termékek alkalmazása nagyon jó választás, ha Önnek bármilyen higiéniai termékre van szüksége, legyen az folyékony szappan, szappanadagolótoalettpapír, kéztörlő, kéztörlő vagy wc papír adagoló.

A választáshoz tájékoztató információk széles körét találja a termékoldalakon. Amennyiben a választáshoz további segítségre lenne szüksége keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot. Minden kérdésre készséggel válaszolunk!

Érdemes Akciós termékeink is körül néznie, ahol csomagajánlataink között kedvező áron kínálunk Tork higiéniai termékeket:

Toalettpapír adagolóval csomag
Prémium toalettpapír csomag
Fertőtlenítő csomag
Prémium fertőtlenítő habszappan csomag
Prémium kéztörlő csomag
Prémium kéztörlő csomag

Kedves Vásárlóink!

Webáruházunk 2023. december 15. és 2024. január 8. között zárva tart.

A 2023. december 14. után leadott rendeléseket 2024. január 8-tól teljesítjük.

Köszönjük szíves megértésüket!

Kellemes Ünnepeket kíván a Higienia Online csapata!