Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

TISZTÍTÓ ESZKÖZ

ABLAKTISZTÍTÓ

SZIVACS-SÚROLÓ

TÖRLŐKENDŐ

Tisztító kendő, szivacs és lehúzó nélkül nincs tökéletes tisztaság

Szinte minden takarítási tevékenységnél szükség van jó minőségű tisztító kendőre, szivacsra, súrolóra és lehúzókra. Ha rendszeresen végzünk általános napi takarítási feladatokat, akkor nem is érdemes alacsony minőségű tisztító eszközt választani, melyeknek az élettartamuk igen rövid és nagyon hamar érezhető, hogy a súroló már nem súrol, a lehúzó csíkosan húzza le a vizet az ablakról.  

A Vileda tisztító kendők titka a mikroszálas megoldásban rejlik

A mikroszálak ami lehetővé teszik a csíkmentes takarítást, kiváló nedvszívó képességük pedig egyszerűen vonzza a szennyeződéseket. A szivacsok, súrolók kialakításában is felfedezzük a Vileda technológiát, ami a tisztító erejét garantálja. Termékeik között találunk karcmentes Pur Activ súroló szivacsot a Teflon ajánlásával, amivel a konyhai teflon edényeket varázsolhatjuk tisztára, de a legerősebb súroló szivacsokban sem fogunk csalódni. A Vileda tisztító eszközeit azonban nem csak a konyhában használhatjuk. 

A zuhanykabin tisztítása vagy egy akril kád tisztítása szintén Vileda szivacsot és törlőkendőt, lehúzót kíván. 

Zuhanykabin tisztítása

A zuhanykabinok tisztítása könnyebb ha rendszeresen végezzük, minimum hetente fordítsunk rá időt. Érdemes egy Vileda lehúzót a zuhanykabin mellé rendszeresíteni és a használat után a vízcseppeket lehúzni, így elkerülhető a túlzott vízkő lerakódás az ajtókon.

A zuhankabin takarításához válasszunk karcmentes súroló szivacsot, erre például kiválóan alkalmas a Pur Active szivacs, de érdemes egy eldugott helyen tesztelni a rendszeres használat előtt. Szükségünk lesz egy Vileda törlőkendőre is, például a MicroSorb törlőkendőre, ami csíkmentes nedves törlést biztosít. Végül pedig egy jó lehúzóra. Méretben a kisebb, 35 cm széles Evolution komplett lehúzó megfelelő lehet. 

Első lépésben szórófejes vízkőoldó tisztítószerrel súroljuk át az ajtókat, zuhanytálcát és ügyeljünk a pántok, zuhanyrózsa, lefolyó tisztítására is. Ne sajnáljuk az időt a nehezebben hozzáférhető részektől sem, mert a pántok, görgők és sín részek tisztán tartásával meghosszabbítjuk a zuhankabin életét. Miután eltávolítottuk a szennyeződéseket és a vízkövet, öblítsük át tiszta vízzel a felületeket. A külső részen használjuk a vizes törlőkendőt a tisztítószer eltávolítására, ha kell kétszer – háromszor is töröljük át tiszta vízzel a külső felületeket. Végül a lehúzóval szakaszonként húzzuk le a felesleges vizet kívül-belül. 

A Vileda lehúzók verhetetlenek az ablaktisztítás terén is! A csíkmentes ablaktisztítás tippjeinkért olvassa el kapcsolódó blog cikkünket: Ablaktisztítás lehúzóval csíkmentesen


Kapcsolódó kedvezményes Vileda tisztító eszköz csomagajánlataink:

fürdőszobai vízkőmentesítő csomag
Fürdőszoba vízkőmentesítő csomag
konyhai zsíroldó csomag
Konyhai zsíroldó csomag
felmosó csomag
Felmosó csomag