Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

MOSDÓHIGIÉNIA

KÉZÁPOLÁS
KÉZTÖRLŐ PAPÍR
LÉGFRISSÍTŐ
WC PAPÍR

Mosdóhigiéniai termékek, amikkel teljes lesz a komfort a fürdőszobában

Mosdóhigiéniai termékeket keres? Kézápoláshoz lenne szüksége folyékony szappanra, kézfertőtlenítőre? Esetleg testápolót, tusfürdőt, pipere szappant vásárolna? Ezek közül is prémium terméket? Olyat, ami valóban illatos és a bőrt is kíméli? A Higiénia Online webáruház kínálatában ilyen mosdóhigiéniai termékeket talál. A minőségre a Tork márka jelent garanciát.

De nem csak a kézápoláshoz kapcsolódó mosdóhigiéniai termékekre érvényes mindez. A fürdőszobai higiéniai árucikkek más kategóriáiban is jellemzően Tork termékeket talál. Így van ez a kéztörlő papírok, a WC-papír és a légfrissítő kategóriával is. A kéztörlő papírok között kínálunk hengeres kivitelűt és hajtogatott formátumú terméket is. Természetesen nagyobb és kisebb kiszerelésben is. Illetve nem csak általános kéztörlőket. A Higiénia Online webáruházban természetesen extra, prémium minőségű mosdóhigiéniai termékeket is vásárolhat. A kéztörlő papírok esetében kínálunk például extra puha kivielűt és olyat is, ami a kialakítása révén minimálisra csökkenti a keresztszennyeződések kialakulását.

Fürdőszoba higiénia – ami pedig az egyéb papírtermékeket illeti

A mosdóhigiéniai termékek között talál WC-papírt is. Ugyancsak jellemzően a Tork márkából. Természetesen gazdaságos Jumbo és kis kiszerelésű kivitelben is. A gyakrabban alkalmazott tekercses megoldáson túl  Tork toalettpapírt hajtogatott formában is kínálunk… Gyakorlatilag mindenféle, WC-papír vásárlással kapcsolatos igény kielégítésében számíthat ránk.

És ha már mosdóhigiéniai termékek és mellékhelyiség…

A Higiénia Online webáruházban Tork légfrissítőket is kínálunk. Gumilapos kivitelben és természetesen számos illatban. A citrusostól a trópusi gyümölcsösön át a virág illatúig széles a választék. A webáruházban akár illatosító utántöltőt is vásárolhat. Olyan spray kivitelű megoldásokhoz is, amik automatán, időközönként frissítik a mosdóhelyiség levegőjét.

Minőségi fürdőszoba higiénia

Ha mosdóhigiénia magasabb szintre emelése a célja és önnek is fontos a megbízhatóság, a minőség, feltétlenül térképezze fel a Higienia Online webáruház kínálatát. Legyen szó irodákban, üzletekben, vendéglátóhelyeken lévő mosdókban történő felhasználásról, a webáruházban kínált termékeinkkel elégedett lesz. Erre a Tork márka a garancia. Keressen mosdóba való kézápolót, papírtörlőt, WC-papírt, esetleg légfrissítőt, mi segítünk. A különböző méretű adagolók mindegyikéhez kínálunk töltőanyagokat. Minden termék típus különböző minőségben és funkciókkal is választható. A kiegészítők, töltőanyagok mint szappan, toalettpapír vagy egyéb eszközök egységes rendszerben is összeállíthatók, így a mosdóhigiénia akár ipari méretekben is minden megjelenésében egységes képet alkot majd az Ön mosdóiban is.  Térképezze fel a teljes termékkínálatot!