Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Folyékony szappan

Folyékony szappan falra szerelhető adagolóval

A Tork folyékony szappan választéka már önmagában is megfelel minden higiéniai elvárásnak, azonban ha a kényelmi szempontokat is megvizsgáljuk, akkor szinte verhetetlen. Ugyanis a Tork márka nem csak a minőségi folyékony szappanok előállítására koncentrál, hanem ergonómikus és esztétikus, falra szerelhető adagolókat is kínál a folyékony szappanokhoz.  

Választhatunk kézfertőtlenítő vagy alkoholos folyékony szappant is, de találunk kézkímélő prémium termékeket is. A kiszerelés igazodik az adagoló rendszerekhez, így az utántöltés gyors, cseppmentes és kényelmes és akár ipari területeken is alkalmazható.

Tényleg mindenkire és minden helyzetre gondolnak. A folyékony szappanok között választható illatmentes változat vagy kellemes illatú is. 

Melyik a legjobb folyékony szappan?

Ezt a kérdést mindig saját magunknak kell megválaszolni. Akkor választjuk a legjobb folyékony szappant, ha megfelelően társítjuk az adott célhoz, igényeinkhez. Ha például kézfertőtlenítő folyékony szappant szeretnénk, akkor a Bradonett folyékony szappan is jó választás lesz. A Bardolife kézfetőtlenítő gélt sokan ismerik. Nos a Bradonett szappan ugyancsak a Bradochem gyártó terméke. Ez a folyékony szappan gomba, baktérium és vírusölő hatású is. 

Folyékony szappan márkák

A Higiénia Online webshopban kétféle megbízható folyékony szappan márkát talál. A Tork és a Bradochem folyékony szappan termékeit forgalmazzuk. 

Ha a fertőtlenítő hatás mellett a falra szerelhető adagolással keres megoldást, akkor javasoljuk, hogy a Tork termékek között nézzen szét. Akár 5 literes kiszerelésben is talál általános kézmosáshoz megfelelő szappant. 

Minden folyékony szappanhoz megtalálja a biztonsági adatlap dokumentumot a termékoldalakon, így ha élelmiszeripari vagy egészségügyi területre keres terméket, akkor ebben teljes körű információt talál, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal. Szívesen segítünk! 

Habszappanok és egyéb higiéniai termékek

Természetesen kézkímélő, prémium pipere és habszappan is van a kínálatban. Ezek a bemutató termekbe, szalonokba, étterembe vagy irodában legszívesebben választott termékek. 

Meg kell említeni, hogy a Tork nem állt meg a szappanok gyártásánál. Kínálunk még tusfürdőt és testápolót és sampont is. Így a szállodai szektor részére is teljeskörű mosdóhigiéniai megoldást tudunk nyújtani a minőségi folyékony szappan kínálat mellett. 

Olvassa el kapcsolódó takarítási tanácsainkat is: 

Kézápolók, folyékony szappanok mindennapi használatra 

Kézápolók, folyékony szappanok az igazán kényes helyekre is redelhetők webshopunkból. A Tork speciális termékeit olyan vállalkozások számára is szívből ajánljuk, ahol élelmiszerek feldolgozásával foglalkoznak.

Konyhákba, éttermekbe szerintünk a Tork márka a legjobb választás. A Tork kézápolók ugyanis segítenek minimalizálni a nem megfelelő kézhigiénia miatt fellépő élelmiszer-fertőződés kockázatát. Mindamellett, hogy ezek az Extra Hygiene folyékony szappanok illatosak és kímélik a bőrt. Ez utóbbi szempont, a kéz és bőrkímélő hatás is rendkívül fontos. Hiszen az olyan helyeken, munkaterületeken, ahol az átlagosnál jóval többször mosnak kezet, erre is figyelni kell. Használatuk normál, száraz, zsíros és érzékeny bőr esetén is ajánlott.  A teljes kézhigiéniához hidratáló hatású kézkrém is választható.

Kézápolás gazdaságosan és biztonságosan

Fontos tudni továbbá, hogy az érintett Tork kézápolók könnyen kezelhető, zárt utántöltős adagolókba illeszthetők és egyszer használatos kiszerelésben kaphatók. Így a keresztszennyeződés kockázata is minimális. Továbbá a flakon újrahasznosítható, fogyasztás során zsugorodik, így kevesebb hulladékot képez. Érdemes a kompatibilis adagolókat is figyelembe venni a választásnál, hogy a biztonság mellett a leggazdaságosabb megoldást válassza. Amennyiben szüksége van segítségre a választásban, hívja ügyfélszolgálatunkat még ma, minden kérdésére szívesen válaszolunk!

Természetesen nem csak élelmiszeripari cégeknek ajánlunk szappant, kézfertőtlenítőt és kézápoló krém kínálatot. Más területen működő vállalkozások számára is széles a választék. Legyen szó akár irodai mosdókban kihelyezhető folyékony szappanról vagy nagyobb forgalmú egységek mellékhelyiségeibe való kézápolókról, tudunk alternatívát mutatni. Természetesen kis és nagy kiszerelésben is kínálunk kézápolókat. Gél, hab és folyékony szappan formában is. De a kézápoló kategóriában talál tusfürdőt, balzsamot és sampont is.

Kézápolók ipari és kis kiszerelésben is

A Higiénia Online nemcsak ipari higiéniában nyújt segítséget. Legyen szó egyszerű otthoni kézápolásról, háztartásban ideális folyékony szappanról, esetleg kisebb üzletekben, vendéglátó egységekben, irodákban használatos szappanokról, nálunk talál alternatívát. Többféle felhasználású kézápoló terméket kínálunk mindennapi használatra is, mert számunkra nagyon fontos, hogy minden vásárlónk és minden felhasználási célra találjon higiéniai megoldást..

Miért a Tork és miért a Higiénia Online, ha kézápoláson a sor?

A Tork márkát a megkérdőjelezhetetlen minőség miatt ajánljuk. Miben másban keresnénk a minőséget napjaninkban kimondottan, ha nem a higiéniában? Miért kockáztatná a munkahelyi higiéniát olyan termék használatával, amineknek a hatásossága megkérdőjelezhető. Menjen biztosra és a kézápolók közül is válassza a Tork márkát! A megrendeléshez pedig használja a Higiénia Online webáruházat! Nálunk ugyanis kedvező áron, gyorsan, sorbanállás nélkül vásárolhatja meg a legjobb higiéniai termékeket. Köztük természetesen a kézápolókat. Válasszon a kézápolók közül, vásároljon a Higienia Online webáruházban!