Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu
A napi irodatakarítás eszközei révén lesz minden ragyogó. A takarítás kulcsa az eszközökben rejlik: ezekkel lehet gyorsan kitakarítani az irodát, hogy az inspiráló környezet maradjon a dolgozók számára!

Ha nincs rendben az irodai környezet, a munka se megy úgy, ahogy annak menni kéne. És ez nem csak az asztalunk, a munkaállomás környékére érvényes megállapítás. Tisztának kell lennie a padlónak, az irodai konyhának és a mellékhelyiségnek is… De hogyan lesz minden ragyogó, hogyan lehet úgy gyorsan kitakarítani egy irodát, hogy az inspiráló környezet maradjon a dolgozók számára?

 

Sokat számítanak az irodatakarítás eszközei

A gyorsaság és a minőség is nagyrészt az iroda takarításához használt eszközöktől függ. Persze nem azt mondjuk, hogy takarítási szakértelemre nincs szükség, de az elvitathatatlan tény, hogy minőségi takarító eszközök nélkül nincs siker még rendszeres takarítás mellett sem. 

 

Mire kell gondolnunk, mielőtt irodatakarításba fognánk?

Nem mindegy például, hogy a felmosást egy klasszikus vödör + felmosó kombinációval végezzük, vagy a feladat elvégzéséhez alkalmazzuk a megbízható kétvödrös technikát. Az utóbbi esetében nem lesz csíkos a padló, illetve nem elkenjük a koszt, hanem fel is takarítjuk azt.

Hasonló a helyzet a felmosó fejjel is. Nem mindegy, mennyire nedvszívó a mop, mennyire illeszkedik az adott felülethez. Számít ugyanis, hogy durva burkolatot tisztítunk, vagy sima padlót szeretnénk felmosni.

Takarító eszközök, más kell mint otthon

De sokat jelent az is, hogy milyen partvist választunk a sepréshez. Egy Vileda seprű sörtevastagsága és sűrűsége aprólékosan tervezett. Pont annyira hajlékony, hogy hatékony legyen vele a takarítás. Ez sok gyengébb kivitelű eszközről nem mondható el. Ugyanez a helyzet az előkészítő feltörléssel is. Célszerű olyan eszközt használni, ami – elektrosztatikus tulajdonsága révén összegyűjti a port a padlóról.

Persze az elektrosztatikus tulajdonság nem csak az irodai padló takarítása során számít. Az irodai asztalokat és bútorok felületét is célszerű olyan törlőkendőkkel megtisztítani, amik jól vonzzák a port. Nem mellesleg felülettisztító anyagokkal is remekül használhatók. Köztük a speciálisan kifejlesztett szerekkel. Igen, merthogy nem mindig célravezető általános tisztítószereket használni. Különösen a mosdók, a mellékhelyiségek, a konyhák esetében kell megnézni azt, hogy milyen szert használunk, mert jelentősen meghatározzák majd a takarítás minőségét.

Zsíroldás és vízkőoldás a két nagy kihívás

Mást kell alkalmazni a zsíros szennyeződésre, más fog segíteni a vízkő eltávolításában és mással tudunk a felületfertőtlenítésben igazán hatékonyak lenni. Illetve az ablaktisztításhoz és a szőnyegben lerakódott szennyeződések eltávolításához is kellenek a speciális szerek.

És ezek csupán a konkrét tisztításhoz kapcsolódó eszközök és tisztítószerek. Ahhoz, hogy teljesen rendben legyen az iroda és az irodai tisztaság, szükség lehet légfrissítőre, megfelelő minőségű papírtörlőkre, lehetőséget kell teremteni a hatékony kézfertőtlenítésre, egyszóval a mosdóhigiéniára is oda kell figyelni. Legyen tehát szó felületfertőtlenítésről, irodai portalanításról, padlóápolásról vagy mosdó és munkahelyi konyha tisztántartásáról, fontos az eszközök, a használt tisztítószerek minősége. Azokkal ugyanis nem csak a higiénia és a tisztaság lesz kifogástalan, hanem gyorsabb is lesz a takarítás.

Amennyiben az irodai takarításhoz keres minőségi eszközöket, tisztítószereket, nálunk óriási választékban talál ilyeneket. Adott tisztítószereket természetesen gazdaságos kiszerelésben is kínálunk. Így nem csak gyors és kifogástalan lehet a takarítás, hanem még olcsóbb is. Nézze meg a teljes, irodatakarításhoz ajánlott termékkínálatunkat!

 

Reformálja meg az irodatakarítást!

 

Sokszor kapunk megkeresést, hogy segítsünk a teljes, komplett irodai tisztítószer és takarítóeszköz csomag összeállításában. Ennek hátterében általában hasonló történet áll. Megrendelőink gyakran panaszosan elmesélik, hogy már kipróbáltak több takarító céget, és alkalmaztak saját takarítót is, de a takarítást nem végezték el olyan minőségben, ahogy elvárták volna. Az alkalmazott általános tisztítószerek és eszközök beszerzését általában rábízták a szakemberekre, de nem felügyelték azt. A napi, heti vagy nagytakarítások után azt tapasztalták, hogy a szőnyegtisztítás, az ablak és padló tisztítása vagy az asztalok áttörlése kívánnivalót hagyott maga után.

Segítségül egy átlagos 300 m2-es irodaterület napi és nagytakarítás feladatok elvégzésére összeállítottunk egy alapvető  bevásárló listát, amivel érdemes számolni, ha tisztaságot szeretnénk az irodánkban. Nagyobb irodaterület vagy akár speciálisabb felhasználású helyiségek takarítására is kínálunk eszközöket és szereket. Amennyiben segítségre van szüksége a konkrét alapterülethez, igényekhez történő megfelelő csomag összeállításában, keressen minket bátran, cégünk kollégái készséggel állnak rendelkezésére: Kapcsolat

Irodatakarítási alapcsomag:

Takarító eszközök:

 • kétvödrös takarítókocsi felszerelve 2 vödörrel, préssel, 2 kisebb vödörrel a törlőrongyoknak, mopváztartóval, felmosó szettel
 • partvis, mop, padlólehúzó, ablaklehúzó
 • színjelölt szivacsok, felmosókendők, törlőkendők, konyharuha, konyhai és fürdőszobai súrolók
 • színjelölt gumikesztyűk, hulladékgyűjtő zsákok

Tisztítószerek irodatakarításhoz:

Higiéniai anyagok és adagolók:

 • 3 db kéztörlő adagoló (2 mosdó + 1 teakonyha)
 • 5 db folyékony szappan adagoló  (4 mosdó + 1 teakonyha)
 • 6 wc-papír adagoló
 • 3 db légfrissítő készülék (2 mosdó + 1 teakonyha)
 • 3 intim tasak adagoló
 • Tork kéztörlő papír
 • Tork toalettpapír
 • Tork folyékony szappan
 • Tork légfrissítő és intim tasak

Olvassa el kapcsolódó cikkeinket:

Miért fontos a higiénia és a tisztaság

A fali kéztörlő tartó előnyei

A csíkmentes felmosás titke a kétvödrös felmosókocsi

Őszi nagytakarítás hatékonyan

 

 

irodatakarítás - asztalok letörlése