Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Felmosó vödör

Vileda felmosó vödör a tiszta padló titka

A felmosó vödör, ha jól van kiválasztva az adott padlófelülethez, akkor nagyon meg tudja határozni a takarítás minőségét. Nem mindegy, hogy milyen méretű és kialakítású felmosó vödröt szerzünk be. A felmosás legnehezebb része ugyanis a tisztavíz cseréje és a nehéz felmosóvödör helyszínre juttatása. Senki nem szeret vízzel teli vödröket cipelni, de elkerülhető, ha kerekekkel felszerelt takarítókocsit alkalmazunk a felmosáshoz. Nem kell azonban rögtön ipari méretekre gondolni. Minden méretben kínálunk alternatívát. Létezik kisméretű kétvödrös felmosókocsi, amin két felmosóvödörnek – mosószeres és öblítő vizes – van kényelmesen helye és még mop facsarót is helyezhetünk rá: kétvödrös felmosókocsi Ez akár háztartási célokra is kiváló!

Ultramax típust nem talál a kínálatunkban, azonban ajánljuk figyelmébe az Ultramax felmosó helyett az UltraSpeed vödröket vagy a Supermop vödröt 2in1 csavarókosárral.

Miért fontos a felmosó vödör méret?

Jellemzően minél nagyobb alapterületet takarítunk, annál nagyobb felmosó vödörrel és mop mérettel érdemes belevágni. Logikusan nézve, a kisméretű felmosóvödör vize hamar összepiszkolódik és a mop csíkot fog húzni maga után, vagyis nem lesz szép a takarítás, ha nem cseréljük elég sűrűn a vizet. Az viszont nagyon fáradságos, ha néhány facsarás után újra tiszta vízért kell menni és időben sem lesz hatékony a takarítás. 

Természetesen otthonra vagy kis alapterületű irodába, ahol 100 m2 alatt kell felmosást végezni, tökéletes választás a Vileda supermop felmosóvödör facsaróval vagy a UltraSpin Mini felmosó szett. Ez a 10 literes vödör még nem lesz elbírhatatlanul nehéz és nagy távot sem kell megtenni vele, ugyanakkor helytakarékos is. 

De mi a helyzet, ha ipari környezetben, nagyobb alapterület felmosásra készülünk?

Felmosóvödör szett guruló állványon

Még mindig nem a plázákban sokszor látható nagyméretű takarítókocsikra gondolunk. Ha például egy 300 m3-es iroda napi felmosására keres megoldást, akkor a Vileda US Pro Ready to go kétvödrös felmosókocsi választását ajánljuk. Ezzel a felmosókocsival még mindig helytakarékosan, azonban gyorsan és kényelmesen lehet elvégezni a felmosást. A két felmosó vödör közötti prés pedig segíti a gyors és hatékony felmosást.

Amennyiben még nagyobb, ipari alapterületre szeretne optimális megoldást akár teljes napi takarításhoz szükséges eszközökkel felszerelve, akkor nézze meg a Vileda takarítókocsik termékkategóriát. Ezek a takarítókocsik teljes körűen felszerelhetők és bármekkora alapterület napi takarítása ellátható velük, például plázák, irodaházak és rendezvényhelyszínek, ipari vagy sportcsarnokok takarítása is. 

A termékekkel kapcsolatos kérdéseivel keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat a Kapcsolat menüpontban. Készséggel állunk rendelkezésére!

Olvassa el kapcsolódó takarítási tanácsainkat is: