Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Gumikesztyű

Gumikesztyű kínálatunkból a háztartási feladatok ellátására, vegyszeres takarításra vagy a vírus elleni védekezésre is választhat. 

Gumikesztyűk többféle színben

A  gumikesztyűk használatát többféle színben javasoljuk az otthoni takarítások alkalmával ugyanúgy, ahogy azt a professzionális takarító cégek is alkalmazzák a napi takarítási tevékenységük során. A megfelelő méret kiválasztása után érdemes a különböző színekből teljes szettet rendelni, így minden helyiségben színek szerint különböző gumikesztyűt használhat, amit nem kever össze. Például a rózsaszín gumikesztyű kiváló lehet mint mosogató kesztyű. Így nem vagy kevésbé fordulhat elő, hogy azonos gumikesztyűt használ a mosdók és a konyhai felületek takarítására. A kesztyűk első használatakor alkoholos filccel rá is írhatja a gumikesztyűre a használat helyét és ügyeljen rá, hogy a kesztyűket elkülönítve tárolja illetve a takarítás végeztével fertőtlenítve tegye el későbbi használatra. Ezzel a módszerrel nem kell megjegyeznie, hogy például a rózsaszín kesztyűket a mosogatásra jelölte ki. Ezekkel az egyszerű és praktikus megoldásokkal növelheti háztartása higiéniáját, és csökkentheti a kórokozók láthatatlan áthordását egyik helyiségből a másikba.

Háztartási gumikesztyű

Háztartási használatra a Vileda Multipurpose púdermentes modellt ajánljuk. Négy különböző színben vásárolható meg, ezzel biztosítottá teheti a színkódolt higiéniai követelmények megvalósítását. Fekete és fehér színben nem elérhető. Tartós anyagból készült és ellenálló a mosószerekkel és erős, maró hatású tisztítószerekkel szemben. Méret: S – L

A Vileda Contract típusú gumikesztyű egyszerűbb kivitel, besorolása CE I.-es, általános, hígított tisztítószerekkel végzett napi takarítási feladatokhoz alkalmas. A Contract modell elérhető XL-es méretben is.

A termékek nem az eldobható kategóriába sorolhatók, környezettudatosan, többszöri felhasználásra ajánljuk őket megfelelő fertőtlenítés és tárolás után. Nitril gumikesztyű termék jelenleg nem elérhető webshopunkban, csak latex termékek rendelhetők.

Gumikesztyű árak

A kesztyűk árai eltérnek a színek szerint és fajtánként is. A pamutbolyhos béléssel ellátott, rózsaszín Vileda Multipurpose kesztyű kedvezőbb árú mint ugyanez a modell kék színben. A Vileda Contract kesztyűk kedvezőbb árúak mint az imént említett Multipurpose kesztyűk, de kevésbé ellenállóak is. Minden kesztyűt inkább higított tisztítószerek használata esetén ajánljuk. A Multipurpose kesztyű vegyi ellenállása a mosószerekkel és tisztítószerekkel szemben jobb. Mosogatás célra viszont elegendő a Vileda Contract  gumikesztyű. Az árváltozásának jogát fenntartjuk.