MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

FÜRDŐSZOBAI TISZTÍTÓSZER

Fürdőszobai szaniter és vízkőoldó tisztítószerek

Minden fürdőszobai tisztítószertől elvárt hatás a maximális tisztító képességen felül, hogy jól oldja a vízkövet. A fürdőszobák egyik legádázabb ellensége ugyanis a vízkő. Főleg az olyan helyeken, ahol átlagon felüli a vizes helyiségek igénybevétele. Nem mellékes továbbá, hogy milyen illatú az adott fürdőszobai tisztítószer. Azaz van-e egyáltalán illata és nem csak egy erős, maró hatású vegyszer szagot hagy maga után.

Ezen általános elvárások, tulajdonságokon túl jóval speciálisabb elvárásaink is lehetnek. Forgalmas mosdók tisztántartása esetén szükség  lehet külön olyan fürdőszobai tisztítószerre, ami oldja a hugykövet. Vagy képes eltüntetni a rozsdát.

Megkönnyíti továbbá a takarítási munkafolyamatokat olyan fürdőszobai tisztítószer illetve fürdőszobai vízkőoldó, amit direkt a szaniterek tisztítására fejlesztettek ki. És amik nem csak tisztítják az ilyen eszközöket, hanem ápolják és védik is azokat. Olyanok, amik a használat során olyan víztaszító filmréteget hoznak létre a felületen, ami megakadályozza a mész és más szennyeződések lerakódását. Ezek a tisztítószerek természetesen krómozott szaniter berendezéseken is használhatók. És ez utóbbi egy fontos információ. Nem minden fürdőszobai tisztítószer rendelkezik ugyanis ezzel a tulajdonsággal. Ezért használat előtt feltétlenül nézzük meg, hogy az adott fürdőszobai tisztítószer sav- és vízálló felületen kívül máshol is használható-e.

Milyen tulajdonsággal rendelkezik még egy jó szaniter tisztítószer?

A jó vízkőoldó tisztítószer nem csak a vízkövet oldja, hanem minden más olyan szennyeződést is hatékonyan távolít el, ami a fürdőszoba területén vagyis a vizes helyiségben, a szaniter környékén előfordulhat. A szaniterek mellett a csempe fuga részein gyakran előforduló penész foltok elleni harcban is segítséget kell nyújtania.  Mindezek mellett a fent már említett védő réteg kialakításán felül vízlepergető tulajdonsággal is felvértezi az eszközt. Ez az a tulajdonság, aminek hála hosszú időn át vízkőmentes lehet a szaniter. A fertőtlenítő hatásról se feledkezzünk meg, ami a forgalmasabb mosdók esetében elmaradhatatlan. A napi takarításhoz érdemes a nagyobb kiszerelésű termékek mellett spray adagolóval ellátott flakont is beszerezni a könnyebb kezelhetőség érdekében. A spray kiegészítők vagy kisebb kiszerelésű tisztító spray flakonos terméket is talál kínálatunkban.

Lényeges lehet továbbá, hogy az adott vízkőoldó tisztítószer mennyire környezetbarát.

Webshopunkban kaphatóak olyan fürdőszobai tisztítószerek, amik környezetkímélő minősítést kaptak. A Kiehl-SanEco-koncentrátuma – ami egy vízkőoldó tisztítószer termék – elnyerte például az “EU Margaréta” ökocímkét. Természetesen – ahogy arra fent is utaltunk – a fürdőszobai tisztítószerek nem csak fürdők tisztítására valók. Egészen pontosan a termékeink között talál WC-csésze és piszoár tisztítására alkalmas szereket. Ahogy kiváló fali- és padlócsempe tisztítókat is. A fürdőszobai tisztító termékeink háztartási célokra is alkalmasak körültekintéssel a megfelelő higítási arányokra és a megfelelő védőeszközök használata mellett. Térképezze fel a teljes kínálatot! Akár kicsi, akár nagyobb kiszerelésű fürdőszobai tisztítószerre lenne szüksége, nálunk sorbanállás nélkül pillanatok alatt online megrendelheti. Válassza a Higienia Online webáruházat!