Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Bradochem

Bradochem termékcsaládban a kézfertőtlenítés és a különböző eszközök, felületek fertőtlenítésére is széles választékban kínál megbízható termékeket. A mindennapi védekezésnél a járvány ellen fontos, hogy ne csak a kézfertőtlenítésre koncentráljunk, hanem gondoljunk a rendszeresen használt eszközök, és felületek fertőtlenítésére is.

Magyar gyártmányú és megbízható termékeket ajánlunk a Bradochem termékekkel. Széles hatásspektrummal, kíméletesen fertőtleníti a kezet, bőrt és a takarított felületeket is. Minimális behatási idővel megbízhatóan fejtik ki fertőtlenítő hatásukat. Használatukat elsődlegesen egészségügyi intézményekben és üzemekben, munkahelyi környezetben vagy professzionális takarítási tevékenységhez ajánljuk. A Bradochem termékek között azonban számos kisebb kiszerelésű terméket is találunk, melyek biztonságosan alkalmazhatóak otthoni, lakossági felhasználásra is. Mi magunk a Higiénia Online-nál is szívesen alkalmazzuk ezeket a fertőtlenítő termékeket otthonainkban.

A Brado termékcsalád higiéniai színvonalat képvisel

A Higiénia Online munkatársaiként fontosnak tartjuk, hogy tudatosan emeljünk egy – egy termékcsaládot készletünkre. Célunk, hogy Vásárlóinkat megbízható, jó minőségű ár – érték arányú termékekkel szolgáljuk, amivel később elégedettek lesznek. A Brado termékekkel hisszük, hogy a magyar piacon jelenleg elérhető fertőtlenítők között az egyik legmegbízhatóbb és kedvező árú termékcsalád mellett döntöttünk. A termékeik természetesen rendelkeznek a forgalmazáshoz és a gyártáshoz szükséges összes engedéllyel, szakvéleménnyel és támogató ajánlásokkal is. Vásárlóink visszajelzései alapján is elmondhatjuk, hogy a Bradochem név minőséget jelent a fertőtlenítőszerek piacán.