Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

BRADOCHEM – BradoNETT kézfertőtlenítő szappan 5l

15.485 Ft +ÁFA (bruttó ár: 19.666 Ft)
Nettó egységár: 3.097 Ft /litre

Leírás

BRADOCHEM – BradoNETT kézfertőtlenítő szappan 5l

A kézfertőtlenítő szappant ugyan úgy kell használni mint egy általános szappant, az adagolóból kb. 3 ml (1-2 pumpa nyomás folyékony szappan) készítményt juttatunk a benedvesített tenyérbe, melyet 30-60 másodpercig alaposan eldörzsölünk, felhabosítunk, majd csapvízzel leöblítünk. Szükség esetén megismételjük a műveletet. Más szappanokkal, vegyszerekkel keverni tilos.

A készítmény bőrkímélő, bőrápoló adalékot, bőrbarát tenzidet is tartalmaz, így segíti a fertőtlenítő hatására kirepedezett bőr regenerációját. Így a higiénés követelmények mellett bőrvédő hatású is.

  • A termék Baktericid (MRSA), fungicid, virucid, vagyis gomba-baktérium és VÍRUS ellen is hatásos a megfelelő felhasználás mellett
  • A virucid hatás eléréséhez szükséges behatási idő: min. 1 perc.

Ez a Bradonett fertőtlenítő folyékony szappan termék 1 literes kiszerelésben is megvásárolható vagy rendelhető pumpás kiszerelésben is, ami a hatékony fertőtlenítést gyorsá és kényelmessé is teszi. Megfelelő használat mellett fertőtlenít egy fázisban.

BIZTONSÁGI ADATLAP/ADATLAP letöltése.

Nézzen körül készletünkön, ahol további Bradochem fertőtlenítő hatású termékeket talál. Tekintse meg felületfertőtlenítő és bőrfertőlenítő ajánlatainkat is!

További részletek: Bradochem termékek

További információk

Number of litres 5 litres
Tömeg 5,2 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BRADOCHEM – BradoNETT kézfertőtlenítő szappan 5l” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük