MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

IPARI TÖRLŐPAPÍR

Ipari törlőpapírok kézfej és felületek törléséhez

Legtöbbször kéztrölésre és felületek feltörlésére használjuk a törlőpapírokat. Bizonyos munkafolyamatoknál használatukra rendszeresen szükség van, ahol gyakori a folyadékok kifröccsenése. Az ipari törlőpapírokkal szemben elvárás, hogy képesek legyenek olajok, zsiradékok és kenőanyagok felitatására is. A zöld színű W ipari törlőpapír számára nem okoz gondot, így műhelyek, szerelő és gyártó csarnokokba ajánljuk. 

A QuickDry típusú papírtörlők az átlagosnál jóval több nedvességet képesek felszívni. Leginkább olyan takarítási folyamatokhoz illetve helyekre ajánljuk, ahol gyorsan kell végezni a takarítási feladattal. 

A kék színű Advance W1 papírtörlő a két fenti feladatot egyszerre oldja meg. Képes nagy mennyiségű nedvesség felszívására és egyúttal magába szívja az olajat és a vizet is. Extra erős törlőpapír, ami nedvesen is megőrzi a textúráját, nem málik szét. 

Kényes felületek törlésére 

Tükrökre, üvegfelületekre válasszuk az úgynevezett szöszszegény tisztítókendők. Antisztatikus hatással tökéletesen tiszta felületet hagynak maguk után. Szöszmentes kendőket talál vödrös kiszerelésben, ami lehetővé teszi a laponkénti adagolást. Szállodai takarításnál hordozható megoldást nyújt az ismétlődő takarítási feladatokhoz.

Automosók és autófényező műhelyekben is használatos illetve más kényes felületekre a polírozó törlőkendő, mely szintén szöszmentes.

Többször használható ipari törlőpapírok

Speciális ipari törlőpapír kategória a többször használatos kendők. Tartósak és erősek, emiatt újra felhasználhatók, nem kell tartanunk tőle, hogy elszakadnak. Színkodolt gyártásúak, így 4 különböző színben is elérhetőek és bármilyen akár tisztítószeres takarítási célra is alkalmazhatók.