Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Fürdőszoba takarítás

Fürdőszoba takarítás gyorsan

Mindenki álma, hogy gyorsan túl szeretne lenni a fürdőszoba takarítás rémálmon. A csempe takarítás felgyorsítható a megfelelő eszközökkel és tisztítószerekkel. Persze függ attól is, hogy milyen gyakran takarítjuk a fürdőszobánkat. Érdemes azonban jól megtervezni és betartani a hatékony fürdőszoba takarítás lépéseit. Ehhez találhatók blogunkon hasznos tippek, tanácsok a vízkőtelenítésről, a wc, piszoár takarítás lépései, csempe takarítás fortélyairól és sok egyéb tudnivaló arról, hogy lehet folyamatosan tisztán tartani még a legforgalmasabb mosdót is. 

 

A mosdó takarítás szabályai

A mosdó forgalmához mérten ellenőrző naplót is vezetni kell a rendszeres takarításról, aminek előre meghatározott feladatok szerint kell történnie. Ez nem véletlen, hiszen a vizes blokkok a baktériumok és a kórokozók melegágya. 

A mosdók, mellékhelyiségek takarítási és ellenőrzési lapja nyomtatványként is megvásárolható. Érdemes tehát a tervezésre is időt fordítani. Ha egy jól megtervezett takarítási folyamatot üzemeltet, akkor az biztonságos, folyamatos és költséghatékony lesz. 

De mire érdemes még extra figyelmet fordítani a tervezésen ls a tisztítószerken túl? A töltő anyagokra!

 

A fürdőszoba vagy mosdó takarítás költségtételei

A takarítási munkadíj és a tisztítószerek, eszközökön túl a mellékhelyiségek esetében felmerül még egy komolyabb költségtétel, amivel érdemes előre kalkulálni vagy optimalizálni. Ez a töltőanyagok költsége. Sokan erre nem fordítanak elég figyelmet, pedig kellene, mert sokat lehet rajta spórolni és a környezetünk védelme érdekében is sokat tehetünk ha erre odafigyelünk egy kicsit. 

Ha magánemberként belegondolunk, akkor hamar belátjuk, hogy naponta rengeteg kéztörlőt, szappant és wc papírt használunk és sokszor nem indokolt a használt mennyiség. Ez persze sokszor nem a mi hibánk, hanem egyszerűen az adagolásuk nem jól megoldott. A régi, elavult adagolók cseréjével és a megfelelő töltőanyagok bevezetésével jelentősen csökkenthetünk a költségeinken. Olvassa el kapcsolódó blogcikkünket a témában: 

Hatalmas termékpaletta kiváló vevőszolgálattal!

A nagy áruválaszték mellett több éves szakmai tapasztalatunkkal segítünk Önnek a vásárlásban. Szakmai támogatásra van szüksége az Önnek legjobban megfelelő higiéniai termékek kiválasztásához?

Keressen bennünket! Vevőszolgálatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére!

Adatvédelmi tájékoztató

5 + 5 =