Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu
Fali kéztörlő tartót választani nem is olyan könnyű. Aki legalábbis minden részletre igyekszik odafigyelni, az bizony a kéztörlő tartó kiválasztásában is könnyedén el tud veszni. Azért, hogy ez önnél ne így legyen, mutatunk néhány támpontot a választáshoz.

Alapvető kérdés például, hogy adagolós vagy hagyományos megoldást válasszunk…  Ez persze nem igazán lehet kérdés. Annak semmiképpen, aki valaha foglalkozott már a témával.

Adagolók modern, kényelmi funkciókkal

A leghigiénikusabb megoldás ugyanis kétségtelenül az adagolós kéztörlő. Amiből egyértelműen a legpraktikusabb megoldás a fali kivitel.

No, de ne szaladjunk ennyire előre. Először is vegyük át, miért is higiénikusabb az adagolós kéztörlő, mint például egy felstócolt papírtörlő adag. Az adagolós kéztörlőnél nincs érintés. A kéztörlőt csak az fogja meg, aki használja is azt. És ez még a hagyományos adagolókra is igaz megállapítás. A korszerű érintésmentes változatokra pedig végképp. A Tork Matic szenzoros adagolója például a kéz odaérintésekor “ már adagolja” a kéztörlőt. Szerintünk nem kérdés, hogy a klasszikus, régi megoldásokat el kell felejteni. Ha számít a higiénia, akkor csakis adagolós kéztörlő tartóban kell gondolkodni. És mi más jöhetne számításba, mint a fali kivitel. Ezek ugyanis rugalmasan elhelyezhetők, így az akadálymentes használat könnyedén kivitelezhető. De ez csak egy érv a sok más remek tulajdonság mellett.

Szenzoros kéztörlő adagoló

Automata és félautomata megoldások

A fali kéztörlő adagoló – ahogy az elnevezésből is következik -, adagolja a kéztörlőt. Van, ami teljesen automatán, van, ami a “félautomata” Elevation adagoló funkció segítségével.

Mindez egyébként jóval több, mint egy általános tulajdonság. Mivel a papírtörlő egy kézzel is magunkhoz vehető, ezáltal sokkal könnyebb a használata. Nem mellesleg a lehető leghigiénikusabb kézmosásra való törekvést is jobban támogatja. Arra pedig már fent is utaltunk, hogy a fali kéztörlő tartóknál a szabad áramlású adagolásnak köszönhetően a keresztszennyeződések kialakulásának az esélye is minimalizálódik.

A karbantartásuk is egyszerű és zárhatóak

Ami pedig a karbantartásra vonatkozó tulajdonságokat illeti: a fali kéztörlő tartók – kifejezetten a Tork termékei – rendkívül könnyen karbantarthatók, tisztíthatók, így akár szállodai szobák higiéniai anyagainak gyors töltésére is alkalmasak!. ( Olvassa el kapcsolódó cikkünket is: Durva vízkő eltávolítása ) Ami természetesen az általános higiéniához is nagyban hozzájárul. Ugyanakkor az utántöltésük is könnyen megy. Mindezek mellett az illetéktelen hozzáférés szinte lehetetlen. A fali kéztörlő tartók ugyanis biztonságos zárszerkezettel rendelkeznek. De ne feledkezzünk meg a dizájnról se, illetve arról, hogy milyen formában lehet az adott készülékbe utántölteni a papírtörlőt.

Ne pazaroljuk a töltőanyagot vagyis a kéztörlőt!

A Tork fali kéztörlő adagolókba tekercses és hajtogatott kéztörlő is adagolható. Ilyen és olyan verzió is vásárolható. Természetesen kisebb és nagyobb kapacitású is. Ha forgalmas helyre kerül a fali kéztörlő tartó, nem kérdés, hogy a tekercses megoldás lesz a gazdaságos. Kevésbé forgalmas mosdókban a hajtogatott kéztörlő is elegendő lehet. Nem menjünk el ugyanakkor szó nélkül a megjelenés mellett se. A Tork termékei szinte mindenféle mosdó enteriörébe passzolnak. Az elegáns, rozsdamentes, ABS műanyag vagy akár az inox fém kivitel lehetővé teszi, hogy ezek a fali kéztörlő tartók mindenhol jó mutassanak mint fürdőszobai kiegészítő.

Legyen tehát szó érintésmentes automata kéztörlő adagolóról vagy klasszikusabb kivitelről, nálunk talál ideális megoldást. Akárcsak akkor, ha hajtogatott vagy – nagy forgalmú helyekre ajánlott – tekercses kivitelt keres. 

Nézzen körül nálunk! Ha szükséges, keressen minket és segítünk megtalálni az Ön számára megfelelő fali kéztörlő tartót a megfelelő méretben és kivitelben!

Tekercses kéztörlő adagoló

Tekercses adagoló

Hajtogatott laponkénti adagolású kéztörlő adagoló

Hajtogatott kéztörlő adagolók

Szenzoros kéztörlő adagoló

Szenzoros kéztörlő adagoló

Kapcsolódó szállodai és irodatakarítási tippek: