Szaniter tisztító

Savas és klórmentes szaniter tisztítók

A szaniter tisztítószer kiválasztásánál fontoljuk meg, hogy savas vagy klórmentes, kímélőbb kivitelt válasszunk. A szaniterek napi takarítása során gyakran fogjuk alkalmazni ezt a tisztítószert és nem szerencsés például zománc vagy epoxy műgyanta felületre egy savas tisztítószert választani. Egy magasfényű poliamid vagy műgyanta mosdókagylót igencsak hamar, néhány takarítással tönkre tehetünk egy savas szerrel. Ha egyszer felmarta a kopás mindig látszani fog. Ha nem vagyunk biztosak benne, hogy milyen felület anyagra melyik típusú szert használjuk, akkor inkább válasszunk a kímélőbb, sav- és klórmentes szerek közül, mint a Sanikal-eco

Savas szaniter tisztítószerek

A savas szerek könnyedén és aktívan oldják a vízkövet, húgykövet, szappan maradványokat vagyis az olyan szennyeződéseket, amivel a fürdőszobai takarítás során találkozunk. Adagolók tekintetében az Avenis Foam szórófejes kiszerelés kényelmessé teszi a használatot, és így akár otthoni napi takarításhoz is használható. 

A különböző koncentrátumokat vízhez adagolva kell adagolni a megfelelő higítási arányban. Ipari, uszodai felhasználásra – Santex-Plus – is talál a kategória termékei között szanitertisztító terméket, mely eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket. Ipari felhasználás esetén tartsa be a biztonsági adatlapban foglalt előírásokat!