Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Partvis, seprű

Egy jó partvis sok felesleges takarítási mozzanattól megkímél

A partvis szó a német Barthwish szóból ered. A szakáll, bajusz sepréséra szolgáló “ csutak “ eszközre utal. Webáruházunkból is rendelhető fodrász partvis. Azonban, hogy maga az eszközt is így kezdték-e el használni először a fodrászüzletekben, azt sajnos nem tudni, de az biztos, hogy egy jó partvis a gyorsan képes összeseperni a száraz állapotú nagyobb méretű, vagy éppen sok apróbb szennyeződést a padlóról. Nincs mindig idő az alapos takarításra, hanem hirtelen kell a szennyeződésektől megszabadulni. Ilyenkor jól jön egy megbízható és jó minőségű partvis vagy seprű.

Mi a különbség a partvis és seprű között?

Hagyományos seprűt vagy ismert nevén cirok seprűt már nem igazán használunk a takarításban, maximum kültéren elvétve. Ma már a partvis a népszerűbb megoldás, ha valamit össze kell seperni vagy éppen vizes felmosás előtt is ezt használnak, ha nem áll rendelkezésre takarítógép. A különböző szélességű partvisok, csúszásmentes sörtékkel minden padlófelületen kiválóan alkalmazhatók. Érdemes ezekhez is csakúgy mint a mopok esetében teleszkópos nyelet választani, így elkerülhető az állandó hajolgatás. A Vileda partvis lágy partvis, feje könnyen tisztítható. A piszok összegyűjtésére választható nyeles lapát, ami szintén megkönnyíti a takarítást.

Ipari partvis? Mitől ipari egy partvis?

Általában a méret az amitől már iparinak nevezünk egy partvist. Ezek az eszközök különböző szélességű eszközök, rendelhet 25 cm, 30 cm, és 50 centiméteres szélességű is. Általában az 50 centiméter szélességű az, amit már ipari méretnek nevezünk, ezzekl ugyanis hatékonyan nagyaobb alapterületeket tudunk felseperni.

Ha további segítségre van szükséges, vagy kérdése merült fel a szállítással kapcsolatban, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat!

Tovább a kapcsolat oldalra ->