WC papír adagoló

Tekercses és laponkénti adagolású WC-papír adagolók

Egyetlen WC-ből sem hiányozhat a kiváló minőségű és megbízható toalettpapír. Viszont a WC-papír önmagában még kevés a teljes komforthoz. Ahhoz ugyanis, hogy kényelmesen tudjuk használni, megfelelő WC-papír adagolót is kell helyezni a mellékhelyiségben. Ami látszólag egyszerű művelet. A legtöbben nem is gondolják, hogy a megfelelő adagolórendszer kiválasztásán mennyi minden múlik. A költséghatékony üzemeltetés egy forgalmas áruházi mellékhelyiség esetében kiemelt szempont és az is hogy az átmenő forgalmat zökkenőmentesen ki tudja szolgálni. A nem jól megválasztott rendszer nem csak a magasabb költségekben jelentkezik, hanem a mosdó arculatára is kihatással lesz. Mindenki járt már túlterhelt mosdóban, ami szinte mindig a nem elégséges kapacitás és az adott forgalomhoz nem jól megválasztott adagoló rendszer eredménye.

Így válasszunk WC papír adagolót:

WC-papír adagolóból is rengeteg féle kapható. Csak a Tork márkából 20-30 WC-papír adagolót forgalmazunk. Első lépésben érdemes eldönteni, hogy ipari, üzemi körülményeket is kiszolgáló tekercses WC-papír adagolót vagy hajtogatott WC-papír adagolót szeretnénk!

Ha ezt kiválasztottuk, máris sokat szűkítettünk a lehetőségeken. Ezután gondoljuk át, hogy klasszikus fehér műanyag megoldást vagy inkább dizájnosabb kivitelt szeretnénk. Emelett lényeges a méret. Egészen pontosan az, hogy milyen forgalmú helyre szeretnénk WC-papír adagolót. Ha rendelkezésre állnak korábbi forgalmi adatok, akkor az adagoló méretének meghatározása viszonylag egyszerű. A kistekercses mini megoldásoktól egészen a jumbo tekercses toalettpapír megoldásokig minden méret választható.

Ha az átlagnál fontosabb a higiénia

Amennyiben a lehető legteljesebb higiéniára törekszik, célszerű olyan WC-papír adagolót választani, ami laponként adagolja a papírt. Így a vendégek csak a felhasznált laphoz érnek hozzá. Vagyis az átlagos kivitelnél jóval higiénikusabb ez a megoldás. Érdemes a kéztörlő rendszerrel összeegyeztetni a toalettpapír adagoló kiválasztását színben és kivitelben is. Például ha a kéztörlők esetében mini jumbo megoldást választottunk, akkor keressünk mini jumbo toalettpapír  rendszert. Általában a toalettpapír, kéztörlő papír rendszerek ily módon átjárhatók.

Amikor igazi költséghatékony megoldást keresünk

Ilyen esetekben célszerű olyan WC-papír adagolót nézni, amibe jumbo méretű WC-papír helyezhető le. Ezzel a megoldással hosszú időn át, csere nélkül garantálható, hogy elérhető lesz a toalettben a WC-papír. Nem mellesleg a nagy kiszerelés mindig mindenből kedvezőbb áron szerezhető be. Természetesen ez a WC-papíroknál is így van. A tekercses WC-papír és a hajtogatott WC-papír adagoló kiválasztásakor egyaránt fontos lehet, hogy könnyen gondozható legyen az eszköz. Annak tisztítása egyszerű legyen. Szerencsére a Tork termékeknél ez nem kérdés. Ahogy az se, hogy jól mutatnak-e a toalettben. Válasszon bármilyen stílust, az igényes kialakítás garantált.

Nem csak nagy hengeres megoldásban gondolkodhatunk, ha WC-papír adagolót vásárolnánk A Tork termékei között talál duplatekercses, szögletes kivitelt is. Akár fekete színben is. Olyat is, aminek a segítségével nem tekercs, hanem lap formátumú papír adagolható. A választék tehát óriási. A Higienia Online webáruházban legalábbis kiemelkedő a kínálat. Keressen tekercses WC-papír adagolót vagy hajtogatott WC-papír adagolót, modern vagy klasszikus kivitelt, kicsit vagy nagy kapacitásút, nálunk talál!