Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Kéztörlő adagoló

A kéztörlő adagolók a mosdók szerves részét képezik. A járványügyi helyzet mára mindenhol megköveteli, hogy a mosdókban rendelkezésre álljanak az érintés mentesen kiszolgáló adagoló készülékek, ami a kézmosás, kézfertőtlenítés utáni kézszáírtásnál is elhagyhatatlan. Amikor nyilvános mosdóba választunk kéztörlő adagolót célszerű figyelembe venni, hogy milyen forgalmú. Készletről rendelhető hajtogatott és tekercses változatban is többféle vastagságú kéztörlő papír. Első lépésben érdemes mindig a megfelelő kéztörlőpapírt kiválasztani, majd ehhez rendelni a kompatibilis adagoló készüléket. A hajtogatott kéztörlők jellemzően elegánsabb kivitelűek, inkább irodába ajánljuk, míg a Tork tekercses kéztörlő papírok gazdaságosabbak és így a nagyobb forgalmú mosdókba javasoltak. A kéztörlő papírokról, ajánlásainkról részletesebben olvashat a Kéztörlő termékkategória oldalunkon.

Kéztörlő adagolók fémből és ABS műanyag kivitelben

A Tork tekercses és hajtogatott kéztörlő adagoló rendszerei elérhetők elegáns, rozsdamentes fém kivitelben, melyek inox megjelenése növeli a mosdó eleganciáját. A szenzorral felszerelt modellek megfelelnek az érintésmentes adagolás követelményének. Például a Tork Matic szenzoros adagoló hajtogatott prémium kéztörlővel a legmagasabb igényű mosdót is tökéletesen kiszolgálja.

Az ABS műanyag kivitelű adagoló rendszerek is teljesen megbízhatók és igényes megjelenésűek. Ezek között a modellek között találunk falra szerelhető és pultra helyezhető adagolókat is. A műanyag adagolók fekete és fehér színben választhatók többféle formavilágban.

A választásnál átgondolandó szempontok:

  • Milyen forgalmú mosdóba kerül az adagoló, ezáltal tekercses vagy hajtogatott kivitel lesz megfelelő?
  • Hány rétegű kéztörlő papír lesz szükséges?
  • Érintésmentes szenzoros megoldás követelmény-e a mosdóban?
  • Fali vagy pultra helyezhető modellt szeretne?
  • Fém vagy műanyag kivitel lenne haramónikus a mosdóban?
  • Amennyiben ABS műanyag kivitelű adagolót választ fehér vagy fekete szín harmonizál?
  • Esetleg található a mosdóban már más adagoló, például folyékony szappan adagoló, amihez érdemes a kivitelt illeszteni?

Ha sikerült minden kérdésre válaszolni, akkor a választás is könnyebb lesz. Adagolóink széles választékban rendelhetők és minden általános feltételnek megfelelnek a kis forgalmú mosdóktól az ipari megoldásokig. A kedvezményes termékek között akciós kéztörlőpapírokat is választhat, illetve kedvezményes Prémium kéztörlő csomagunkkal is szeretnénk megkönnyíteni a választást, ennél előre összeválogattuk a kéztörlő adagolóhoz a termékeket.

Kérdés esetén keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat, minden kérdésre szívesen válaszolunk!