Felmosószer

Melyik a legjobb felmosószer? 

Attól függ, hogy milyen felületen szeretnénk használni és milyen szennyeződésekkel kell leszámolnunk. Kínálatunkban talál fertőtlenítő hatású, ipari, háztartási tisztító és ápoló szereket. Az aktív felmosószerek erősen szennyezett felületeket is tisztává varázsolják. Kézi vagy gépi felmosásához is kínálunk megoldást.

Az alkoholos felmosószerek mint a Keradet-aktív képes semlegesíteni a kellemetlen szagokat és kellemes illatot hagy maga után. Általános felmosáshoz kedvelt a Fiora Clean, ami a nevéből adódóan kellemes illatú és minden típusú  felületen használhatjuk, akár még laminált padlón is.

Tenzidfilmet képező felmosó és ápolószer a Profloor, mely egylépcsőben használható és gépi polírozásra alkalmas felületet hagy maga után. A tenzidszegény felmosószerek mint a Torvan tenzidjei biológiailag jól lebomlanak így környezetkímélő is és alkalmasak élelmiszeripari területen történő felhasználásra.

Ha igazán öko tisztítószert keres, válassza az Ambital-eco padlóápoló felmosó és tisztítószert.  Természetesen ez is csíkmentesen szárad és ápoló réteget is ad a felületnek. Sportlétesítményekbe, de bárhol alkalmas PVC, linóleum, gum, márvány, betonkő, epoxygyanta felület  tisztítására.

Megrendelt termékeit raktáron tartjuk, így biztosítjuk a gyors házhozszállítást!

Meta: Felmosószer és padlóápoló választékunkban mindenféle felületre talál megoldást. Rendeljen online készletről, gyors kiszállítással!

Ha további segítségre van szükséges, vagy kérdése merült fel a szállítással kapcsolatban, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat!

Tovább a kapcsolat oldalra ->