Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

HABSZAPPAN UTÁNTÖLTŐ

Tork habszappan utántöltő

Mint a folyékony szappanoknál úgy a Tork habszappan kínálatban is nagyon sokféle változatot találunk. A kéztisztító hatás csak egy tulajdonság. A habszappanok között is választható kézkímélő, kézfertőtlenítő hatású, illatos vagy illatmentes változat is. 

A kézkímélő habszappan minden bőrtípusra megfelel, így kollégáinak nem kell tartania a rendszeres kézmosás okozta gyakori kézszárazságtól. A habszappan ugyanis olyan krémes habot képez, aminek révén sokkal kevesebb kell belőlük egy kézmosáshoz mint hagyományos folyékony társaiknál. Friss illattal élménnyé teszik a kézmosást, de választhatunk illatmentes verziót is miközben eleget teszünk a higiéniai elvárásoknak. A Tork illatmentes habszappan extra kézkímélő hatású, mert nincs benne semmilyen illatanyag vagy színezék és tanúsítottan allegiamentes is. 

A Tork habszappanok utántöltő kivitelben kaphatók. Minden flakon újrahasznosítható. A betöltés után, az utántöltő flakon zsugorodik minden használattal. A teljesen kiürült flakon sokkal kevesebb hulladékot fog képezni, mint a hagyományos flakonok.

Fertőtlenítő habszappan

Habszappan választáskor együtt kell gondolkodni a passzoló adagoló rendszer kiválasztásával. Fontos, hogy az utántöltő flakon illeszkedjen a kiválasztott adagoló rendszerhez.

Habszappan adagoló kiválasztása

Habszappan választáskor együtt kell gondolkodni a passzoló adagoló kiválasztásával. Fontos, hogy az utántöltő flakon illeszkedjen a kiválasztott adagoló rendszerhez. 

Szenzoros habszappan adagoló a legjobb választás

A habszappanoknál személyes tapasztalatunk alapján, kimondottan ajánljuk a szenzoros adagoló választását. Eleve a habszappan állagában egy prémium terméket képvisel, ha ezt a hatást meg szeretnénk tartani, akkor a szenzoros adagolásnak köszönhetően egy olyan kényelmi funkciót biztosítunk a mosdót használóknak, ami biztosan pozitív benyomást fog kelteni bennük. 

Nincs felesleges nyomkodás és lecseppent szappan. Az adagoló érintésmentesen a Intuition szenzornak köszönhetően pontosan olyan mennyiségű habszappant adagol kézmosáskor a tenyérbe, amennyi szükséges. Amellett, hogy kényelmes és gazdaságos, az érintésmentes működés sem elhanyagolható szempont. 

Ha megkedvelte a szenzoros adagolókat, akkor nézzen körül a webáruházunkban, mert a kéztörlő adagolóknál is talál szenzoros kivitelt. 

Ha mégis inkább a folyékony szappan változat mellett döntene, a Tork termékeiből ebben az esetben is válogathat webshopunkban akár 5 liter kiszerelésben is. A termékekkel kapcsolatos kérdéseivel keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat a Kapcsolat menüpontban. Készséggel állunk rendelkezésére!

Olvassa el kapcsolódó takarítási tanácsainkat is: