MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

WC PAPÍR

WC papír nagy kiszerelésben is rendelhető Higiénia webshopunkból normál és prémium minőségben is, tekercses vagy hajtogatott formában. Rendeljen online készletről kiszállítással!

Háztartási felhasználásra kínálatunkban a toalettpapírok csomagra is megvásárolhatók, nem csak nagy tételben. Élvezze Ön is a professzionális higiéniai anyagok minőségét otthonában, kedvező áron.

Professzionális toalett papírok

A Tork toalettpapírok magas minőséget képviselnek, azonban tapasztalataink szerint még elég kevés magyar háztartás használja rendszeresen. Magánszemélyként ezekkel a kiváló minőségű wc papírokkal leginkább irodaházakban, áruházakban vagy kulturális létesítményekben találkozhatunk. A Tork prémium toalettpapír azonban kistekercses változatban is rendelhető Extra Soft 3 rétegű kivitelben, ami akár otthoni vagy kis forgalmú üzletek, irodák mosdóiban is tökéletes megoldást nyújt.

Nagy forgalmú mosdókba különböző gazdaságos tekercsméret, kettő illetve három rétegű toalettpapír is választható. A gazdaságos felhasználás szempont mellett a különböző méretű wc papírokhoz megfelelő adagolókat is kínálunk, melyek lehetővé teszik a laponkénti adagolást és kényelmes hozzáférést biztosítanak. A comfort feltételek, ergonómiai követelmények könnyen teljesíthetők a Tork termékek alkalmazásával.

3 rétegű WC papírok

Általános felhasználású irodaházakba a minden toalettpapír 3 rétegű kivitelben nyugodtan választható kínálatunkról. A 3 rétegű wc papírok  megbízható kategória, ami az ügyfélfogadásra fenntartott mosdók esetében sem fog csalódást okozni. Tekercs vagy lapra hajtogatott kivitel szerint is rendelhető fehér alapszínű vagy mintás toalettpapír készletünkről.

Akciós termékeink között is érdemes időnként keresnie prémium minőségű papírokat.

Nedves toalettpapír nem elérhető kínálatunkban jelenleg. Kapcsolat menüpont alatt megtalálja elérhetőségeinket, keressen minket bizalommal további információkért, szívesen adunk tájékoztatást, a felhasználói, kedvezmény, kivitel ( tekercs vagy lapra hajtott) vagy minőségi kérdések tekintetében is.