Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

BRADOCHEM – BradoClub WC olaj 200ml-2BD00003

1.642 Ft +ÁFA (bruttó ár: 2.085 Ft)
Nettó egységár: 8.210 Ft /litre

Cikkszám: 2BD00003 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

BRADOCHEM – BradoClub WC olaj 200ml – illatosító és szagtalanító

A WC olaj használata

  • A BradoClub WC olaj a toalett belső felületén olajfilmréteget képez, amely meggátolja a vízkőképződést.
  • Permetezze a szert a wc-kagyló belsejébe. A védendő felületen filmréteget képező, biológiailag lebomló készítmény, amely rendszeres használatával tisztán tartja a WC csészét és hosszan tartó friss illatot biztosít.
  • Fertőtlenítő hatású.
  • A BIZTONSÁGI ADATLAP/ADATLAP letöltése.

Mire jó ez a termék?

Elsődleges pozitív tulajdonsága a hosszantartó illatosítás és a fertőtlenítő hatás. A felületen olajos filmréteget képez a vízkő lerakódásának meggátolására és illatosítás céllal. Ez a filmréteg pedig könnyebb tisztíthatóságot is eredményez. A WC csésze takarítása nem egy kedvelt takarítási feladat, azonban rendkívül fontos, hogy alaposan legyen elvégezve. A vízkő eltávolítása pedig sokszor elég fáradságos még súrolókefével is. Így a termék használatával megelőzve a vízkövesedést már nem kell fáradságos vízkőtelenítési feladatokkal sem bajlódni.

A WC olaj, ahogy a nevében is szerepel olajat tartalmaz. Ezzel az olaj tartalommal több öblítés – 15 – 20 alkalom után is kellemes illatot hagy maga után a WC -ben. Használható minden WC csészében és piszoárban is. Általános légfrissítőként nem javasoljuk használni, mert a levegőből a leülepedése az olajtartalma miatt foltot hagyhat a felületeken. 

Fertőtlenítő hatás és illatosító tartósan

A BradoChem terméke a Brado Club WC olaj virág illatú termék fertőtlenítő hatással. Nagyon kedvelt termék, mert a beakasztaható illatosítókkal ellentétben sokkal kényelmesebb a használata az aeroszolos kiszerelésnek köszönhetően, hiszen nem szüksége belenyúlni a WC csészébe, hogy kicseréljük az illatosítót, hanem egyszerűen csak újra befújjuk a WC olajjal. Ezután pedig újra virág illattal tölto meg a mosdót, ahová így kellemes élmény lesz a belépés. Fontos, hogy a BradoClub biológiailag magától lebomlik, de tilos élővízbe, talajba vagy csatornába juttatni. 

Olvassa el kapcsolódó cikkünket:  Durva vízkő eltávolítása

További információk

Number of litres 0,2 litres
Tömeg 0,2 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BRADOCHEM – BradoClub WC olaj 200ml-2BD00003” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük