Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

VILEDA Nyeles súrolókefe, Superior 30 cm – 145873

4.716 Ft +ÁFA (bruttó ár: 5.989 Ft)
Nettó egységár: 4.716 Ft /piece

Cikkszám: 145873 Kategóriák: , ,

Leírás

VILEDA – Superior, Nyeles súrolókefe, 30 cm

A Vileda Professional Superior nyeles súrolókefe szintetikus szálú higiénikus partvisai és keféi kiváló minőségű, könnyen tisztítható műanyagokból készülnek, és osztályuk legjobb higiéniai teljesítményét kínálják, ezáltal elhagyhatatlan kiegészítők a kézi takarítás során.  A kopásálló sörték poliészter PBT szálakból készülnek, az alakjukat kitűnően visszanyerik, és rendkívül ellenállóak a vegyszerek, olajok, szerves oldószerek és mosószerek széles skálájával szemben. Az erős polipropilén műanyag nehéz körülmények között is helyt áll. Rozsdamentes acél kapcsok biztosítják a hosszan tartó rozsdamentes higiéniát.

A termék természetesen megfelel a HACCP követelményeinek.

A Superior kefék és seprűk hőállóak és 134°C-ig autoklávozhatók, biztosítva az optimális higiéniát.

A maximális takarítási teljesítményre tervezett rövid nyelű univerzális kefe merev poliészter PBT sörtékkel sokoldalú megoldás a mindennapos takarítási alkalmazásokhoz. Ideális makacs szennyeződések eltávolítására akár sima vagy durva felületekről is. Beépített akasztóval az egyszerű szárításhoz és tároláshoz. 134°C-ig autoklávozható.

Bármely felület mindennapos átkefélését lefedő megoldást tesz lehetővé – száraz, nyirkos vagy nedves alkalmazása is lehetséges. A súrolókefe a kialakítása révén jól kézreáll, így hatékonyan lehet vele dolgozni. A gépi súrolás mellett sok esetben kiváló segítség olyan helyeken, ahová a géppel nem lehet odaférni.

A VILEDA Superior súrolókefe előnyei

  • Rövid nyelű univerzális súrolókefe; Tartós polipropilén test kiváló minőségű kopásálló PBT sörtékkel a hatékony és higiénikus takarításhoz
  • Rozsdamentes acél kapcsok biztosítják a hosszan tartó rozsdamentes higiéniát
  • 134°C-ig autoklávozható
  • Zárt akasztóval rendelkezik az egyszerű szárításhoz és tároláshoz

Szőnyeg vagy kárpit tisztítása esetén előzetesen győződjön meg annak a helyes takarítási módszeréről és csak azután használja hozzá ezt a kefét a feladathoz.

További információk

Number of pieces 1 piece
Tömeg 0,1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„VILEDA Nyeles súrolókefe, Superior 30 cm – 145873” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük