Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Szagtalanító

Szagtalanító hatású tisztítószerek, wc olajok, légfrissítők

A kellemetlen szagok és a piszok látványa pillanatok alatt rossz benyomást keltenek. Ezek azonban elkerülhetők és akár mérhető eredményt is lehet társítani a tisztaság mellé, ha jobban odafigyelünk rá. Az elégedetten távozó ügyfelek, és az irodában dolgozó kollégák hangulata mind-mind hozzájárulnak az eredményességhez. Így egy cég sem engedheti meg magának, hogy a mosdó büdös, és koszos legyen még akkor sem, ha kimondottan nagy terheltségnek van kitéve nap mint nap. Szerencsére azonban van erre a problémára is profi megoldás, most nézzük, hogy mik is ezek:

Szagtalanító hatású termékeink közös tulajdonsága, hogy hatékonyan megküzdenek a kellemetlen szagokkal és rendszeres használatuknak köszönhetően hosszantartó kellemes illatot hagynak maguk után. 

Minden használatban lévő mellékhelyiségben, konyhában, de még a legtisztább háztartásban is szerepük van a megbízható lebegő szagtalanító termékeknek. Egy kellemes légfrissítő, amit ha automatizáltan használunk, észrevétlenül teszi a dolgát, miközben a tisztaság érzetet is növeli. 

A szagtalanító tisztítószerek, mint az Omni-fresh a takarítás során lebontja a kellemetlen szagokat miközben hatékonyan tisztít. Ajánljuk a használatát a mellékhelyiségek, hulladéktároló kukák, de a lefolyótisztítás során is. 

A szagtalanításban másik kedvelt és ajánlott fegyver a Kiehl gyártótól az Aktív Duft szagtalanító, ami tulajdonképpen egy parfüm koncentrátum. Ezt szintén a mellékhelyiségekben, mosdókban érdemes használni. Fontos, hogy az Aktív Duft nem bontja le a kellemetlen szagokat, hanem elfedi azokat. Ezért érdemes párhuzamosan a fent említett Omni-fresh tisztítószerrel takarítani, így a higiénia maximális lesz. 

Szaniter szagtalanító

A szaniterek tisztítására pedig a Keradet Aktív-ot ajánljuk a kellemetlen szagokkal terheltebb, erős használatnak kitett mellékhelyiségekben, mosdókban. Ezt az alkoholos tisztítót még a kényesebb, magasfényű felületeken vagy a bevonattal védett padlóburkolatokon is bátran használhatjuk. Hatékonyan tisztít és hosszan kellemes illatot varázsol. 

Kínálatunkban talál fertőtlenítő WC olajokat és és légfrissítőket is. Ezekkel a termékekkel még a legterheltebb mosdókban is folyamatosan friss illatot tud biztosítani! A Tork légfrissítőkhöz automata adagolókat is kínálunk.

Érdemes elolvasni a választás előtt a termékleírásokat és a tisztítószerek esetében olyan terméket választani, melyek képesek lebontani mikrobiológiailag a kellemetlen szagokat. Szőnyeg, kárpit szagtalanító tisztítószereket is talál a webshopban. Így sokkal hatékonyabbak lesznek az alkalmazott légfrissítők is.

Amennyiben kérdése lenne, bátran keresse ügyfélszolgálatunkat, szívesen segítünk!

Tovább a kapcsolat oldalra ->