MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

KÉZÁPOLÁS

Kézápolók, folyékony szappanok mindennapi használatra 

Kézápolók, folyékony szappanok az igazán kényes helyekre is redelhetők webshopunkból. A Tork speciális termékeit olyan vállalkozások számára is szívből ajánljuk, ahol élelmiszerek feldolgozásával foglalkoznak.

Konyhákba, éttermekbe szerintünk a Tork márka a legjobb választás. A Tork kézápolók ugyanis segítenek minimalizálni a nem megfelelő kézhigiénia miatt fellépő élelmiszer-fertőződés kockázatát. Mindamellett, hogy ezek az Extra Hygiene folyékony szappanok illatosak és kímélik a bőrt. Ez utóbbi szempont, a kéz és bőrkímélő hatás is rendkívül fontos. Hiszen az olyan helyeken, munkaterületeken, ahol az átlagosnál jóval többször mosnak kezet, erre is figyelni kell. Használatuk normál, száraz, zsíros és érzékeny bőr esetén is ajánlott.  A teljes kézhigiéniához hidratáló hatású kézkrém is választható.

Kézápolás gazdaságosan és biztonságosan

Fontos tudni továbbá, hogy az érintett Tork kézápolók könnyen kezelhető, zárt utántöltős adagolókba illeszthetők és egyszer használatos kiszerelésben kaphatók. Így a keresztszennyeződés kockázata is minimális. Továbbá a flakon újrahasznosítható, fogyasztás során zsugorodik, így kevesebb hulladékot képez. Érdemes a kompatibilis adagolókat is figyelembe venni a választásnál, hogy a biztonság mellett a leggazdaságosabb megoldást válassza. Amennyiben szüksége van segítségre a választásban, hívja ügyfélszolgálatunkat még ma, minden kérdésére szívesen válaszolunk!

Természetesen nem csak élelmiszeripari cégeknek ajánlunk szappant, kézfertőtlenítőt és kézápoló krém kínálatot. Más területen működő vállalkozások számára is széles a választék. Legyen szó akár irodai mosdókban kihelyezhető folyékony szappanról vagy nagyobb forgalmú egységek mellékhelyiségeibe való kézápolókról, tudunk alternatívát mutatni. Természetesen kis és nagy kiszerelésben is kínálunk kézápolókat. Gél, hab és folyékony szappan formában is. De a kézápoló kategóriában talál tusfürdőt, balzsamot és sampont is.

Kézápolók ipari és kis kiszerelésben is

A Higiénia Online nemcsak ipari higiéniában nyújt segítséget. Legyen szó egyszerű otthoni kézápolásról, háztartásban ideális folyékony szappanról, esetleg kisebb üzletekben, vendéglátó egységekben, irodákban használatos szappanokról, nálunk talál alternatívát. Többféle felhasználású kézápoló terméket kínálunk mindennapi használatra is, mert számunkra nagyon fontos, hogy minden vásárlónk és minden felhasználási célra találjon higiéniai megoldást..

Miért a Tork és miért a Higiénia Online, ha kézápoláson a sor?

A Tork márkát a megkérdőjelezhetetlen minőség miatt ajánljuk. Miben másban keresnénk a minőséget napjaninkban kimondottan, ha nem a higiéniában? Miért kockáztatná a munkahelyi higiéniát olyan termék használatával, amineknek a hatásossága megkérdőjelezhető. Menjen biztosra és a kézápolók közül is válassza a Tork márkát! A megrendeléshez pedig használja a Higiénia Online webáruházat! Nálunk ugyanis kedvező áron, gyorsan, sorbanállás nélkül vásárolhatja meg a legjobb higiéniai termékeket. Köztük természetesen a kézápolókat. Válasszon a kézápolók közül, vásároljon a Higienia Online webáruházban!