Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

KIEHL – Carpasol 10L – kárpit- és szőnyegtisztítószer – 600510

15.835 Ft +ÁFA (bruttó ár: 20.110 Ft)
Nettó egységár: 1.584 Ft /liter

Szőnyegtisztítószer

Leírás

Carpasol 10L – kárpit- és szőnyegtisztítószer – 600510

A Carpasol szőnyegtisztítószer intenzív tisztító hatású és erősen fékezett habzású tenzideket tartalmaz, amely lehetővé teszi a szőnyeg szálak alapos tisztítását. A gépi tisztítás során szennyeződést gyorsan kioldja és az extrakciós eljárás során eltávolítja. Minden színtartó és vízálló szőnyegen és kárpiton alkalmazható. kézi tisztításhoz nem javasoljuk.

KIEHL – Carpasol 10L – kárpit- és szőnyegtisztítószer – 600510 – A BIZTONSÁGI ADATLAP/ADATLAP letöltése.

A szőnyegtisztító adagolása

A szőnyegek szennyezettségének megfelelően adagoljuk. 8 liter vízhez 0,5 liter vagy 1 liter tisztító sampon szükséges szóró extrakciós eljárás esetén.

Textil pad-es eljárás során 1 liter vízhez 100-150 ml adagolása szükséges. Mindig hideg vízhez adagoljuk, hogy kifejtse a hatását. A termék nem fertőtlenítő hatású.

Fontos, hogy csak a teljesen száraz szőnyegre szabad rálépni a tisztítás után!

A szőnyegtisztítás során vegye figyelembe az alkalmazott takarítógép leírását is. Egytárcsás súrológéppel használható. Foltok eltávolításakor ügyeljen rá, hogy a tisztító pad-et fújja be a tisztító termékkel és ne közvetlenül a szőnyegre jutassa ki. A bepiszkolódott pad-et szükség szerint gyakran cserélje le vagy fordítsa meg.

Tekintse meg további szőnyeg és kápittisztítószer ajánlatainkat is. A Kiehl – Carp-extacta szőnyegtisztító poratka ellen is hatékony tisztítószer és gépi szőnyegtisztítéshoz használható, kiváló minőségű termék.  Kérdés esetén keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat, szívesen adunk tanácsot a választáshoz!

További információk

Number of 10
Tömeg 10 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KIEHL – Carpasol 10L – kárpit- és szőnyegtisztítószer – 600510” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük