Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

KIEHL – Rollomat mozgólépcső tisztító 10L – 100510

24.769 Ft +ÁFA (bruttó ár: 31.457 Ft)
Nettó egységár: 2.477 Ft /litre

Cikkszám: 100510 Kategória: Címke:

Leírás

KIEHL – Rollomat mozgólépcső tisztító 10L – 100510

A Kiehl Rollomat egy speciális gépi tisztítószer, melyet kimondottan a mozgólépcső és mozgójárdák tisztítására fejlesztettek ki. A Kiehl Rollomat oldja az olajos és zsíros szennyeződéseket, így vele a mozgólépcső tisztítás professzionálisan teljesíthető.

Mozgólépcső tisztítás

Figyelem! A mozgólépcső tisztítása körültekintést igényel, nagyon speciális takarítási feladat. Ügyelnie kell az elektromos és mechanikus rendszerekre a nedves takarítás során. A víz nem folyhat az alkatrészek közé és a gép aknába sem a takarítás közben! Háztartási gépekkel, sima porszívók használatával nem végezhető! Speciális tisztító gépek alkalmazása szükséges, ipari takarítási feladat. 

Ahhoz, hogy a mozgólépcső tökéletesen tiszta legyen, fordítson figyelmet a tartozékok meglétére is. a különböző méretű és típusú kefék, tisztítók minden esetben szükségesek lesznek, hogy a lépcsők függőleges oldala is tisztává váljon kézi beavatkozás nélkül. A megfelelő takarító gép és mozgólépcső tisztító megválasztása nagyon fontos, hogy ne okozzon kárt a mozgólépcsőn. Valamint szintén fontos a megfelelő vákuumrendszer használata a tisztítás után, így a mozgólépcső száraz állapotban adható át használatra. Kerülje a kézi megoldásokat és válasszon helyette biztonságos és profi megoldást! Kérje szakemberek, takarító cégek segítségét!

További információk

Number of litres 10 litres
Tömeg 10 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KIEHL – Rollomat mozgólépcső tisztító 10L – 100510” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük