Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Fekete adagoló

A fekete adagolók eleganciát tükröznek a mellékhelyiségben is

A fekete adagolók a színük révén elegánssá teszi a mellékhelyiségeket, ha tudatosan válogatjuk össze a különböző szappan, kéztörlő, wc-papír adagolókat ebben a színben. A Tork nem csak a fekete színre gondolt az elegánsabb kivitel megalkotásakor. A Tork adagolók modern és letisztult kialakításúak, ezáltal tökéletesen illeszthetők egy extravagánsabb környezetebe is. Általánosan elmondható, hogy ezek a modellek pozitív benyomást tesznek a mosdót használó vendégekre. Választhat szenzoros kivitelt, ami automatikusan adagolja a megfelelő mennyiségű szappant vagy kéztörlőt érintés nélkül. A modern kialakításhoz minden esetben társul a parktikus, kezelésük és használatuk is egyszerű, ezért is nagyon kedveltek vásárlóink körében.

Mikor jó választás a fekete szín a mosdóban?

A fekete szín eleganciát sugároz, mert a fekete szín mögé tudat alatt erőt, hatalmat, magabiztosságot és formalitást társítunk. Ha a design a mosdóban hideg tónusú színekből áll, akkor bátran választhatja hozzá a fekete adagolókat. Prémium üzletekbe, műtermekbe, autókereskedésekbe és bemutatótermekbe gyakran választják.

Nem szükségszerű mindig fehér háztartási gépeket választani, így a mosdóban is elrugaszkodhatunk a fehér színtől.Természetesen fehér adagolók is rendelkezésre állnak, ha az enteriőr vagy a mosdó más okból a szokványos kialakítás kívánja meg. 

A fekete szín férfias is egyben. Ha például egy Barber shop mosdóját szeretné felszerelni, vagy más jellegű, inkább férfiak által látogatott üzletek, bemutatótermek mellékehyliségét, szintén érdemes elgondolkodnia a fekete adagolókon.

A feketéhez illő színek

A fekete szín egyébként nagyon jól kombinálható a fehér színnel is, ha erőteljes, kontrasztos hatást szeretnénk elérni. Például válassza a fekete adagolókat nyugodtan fehér csempe és szaniter mellé, ha más berendezési tárgyak: bútorok, ajtók fekete színűek.A fekete-fehér enteriőrbe passzolnak még a króm vagy antracit szürke kiegészítők is. 

Rendezvényhelyszínek mosdóinak felszerelésekor sem kell lemondania a fekete adagolókról. A nagy teljesítményű Tork Maxi adagolók kiválóan teljesítik feladatokat egy látogatottabb mosdóban is, ha például Ön egy autó – motor tanpályára, vagy tesztvezetés pályára keres adagolókat. 

Rendeljen készletünkről online házhozszállítással, kedvező árakon! Kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat, minden kérdésre szívesen válaszolunk!