Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Fertőtlenítő tisztítószer

Fertőtlenítő hatású tisztítószerek speciális takarítási célokra

A fertőtlenítő tisztítószerek között megtalál minden olyan felhasználási területet, ahol tipikusan érintett a fertőtlenítő tisztítószerek használata. Mint az élelmiszeripari területeken, egészségügy intézményekben vagy a vizesblokkok, fürdőszoba szaniter tisztítására alkalmas fertőtlenítő hatású tisztítószerek mind megtalálhatók kínálatunkban. 

Szaniterek fertőtlenítő tisztítószerei

A leggyakrabban a fürdőszoba, mosdók, zuhanyzók és a wc-k szaniterek tisztításakor alkalmazunk fertőtlenítő hatású tisztítószereket. Ilyenkor sem árt az elővigyázatosság. Érdemes például aldehidmentes és savmentes tisztítószert alkalmazni ezeken a helyeken. Például a Kiehl Desisan koncentrátuma  ilyen. Ami nemcsak könnyedén elbánik minden szappanlerakódással miközben ferőtlenít is, hanem jó illatott és egy ápoló filmréteget is hagy maga után. Egyedül a mészalapú felületeken kell vigyázni vele, mint például a márvány felületeken, ezek ugyanis mattulhatnak a használatától. A kiehl Desisan nagyon népszerű választás fürdőszoba fertőtlenítő tisztítószer. 

Fertőtlenítő hatású mosószerek

Főként az egészségügyi intézményekben, de járvány idején a szállóvendég fogadásakor, panziókban, szállodákban is elengedhetetlen a fertőtlenítő mosószerek használata. Ezek a speciális mosószerek a nagy kiszerelésű tisztítószerek közé tartoznak, mert jellemzően nagy kapacitással dolgozó létesítményekben használják, így webshopunkban is 20 literes, kannás kiszerelésben rendelhető. A Kiehl Arenas oxydes fertőtlenítő mosószere például széles spektrumú, tehát hatékony a baktérium, gombák ellen és 60°-on lehet vele mosni. Emellett a fehérítő hatása is nagyon jó. 

Élelmiszeripari fertőtlenítők

Az egyik legkritikusabb terület a élelmiszeripari területek. Itt a fertőtlenítő tisztítószereknek élelmiszeripari tanúsítvánnyal is rendelkezniük kell. Nálunk minden felületre talál Élelmiszeripari biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező tisztítószert. A Kiehl Desinet-compact egy előre kiadagolt, 25 ml kiszerelésű felületfertőtlenítő szer, amit a VAH és az IHO is bevizsgált. Széles spektrumú szer, ami leszámol a szalmonella, lisztéria és sok más baktérium, gomba, élesztő típusú valamint burkolt vírusokkal, degeneratív baktériumokkal. Ez az élelmiszeripari fertőtlenítő 5 literes kannás kiszerelésben is rendelhető.

A mosogatás megint külön és még fokozottabb  figyelmet érdemel. Erre is van megoldásunk, mégpedig a Kiehl Spühl-Des fertőtlenítő mosogatószer, ami 10 literes kiszerelésben rendelhető. Baktericid és fungicid hatású mosogatószer kézi mosogatásra alkalmas, de mosogatógépben nem használható. 

Ha további segítségre van szükséges, vagy kérdése merült fel a szállítással kapcsolatban, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat!

Tovább a kapcsolat oldalra ->