Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Magasnyomású mosó tisztítószer

Magasnyomású takarítógépek tisztítószerei

A magasnyomású mosó takarítógépek használatához speciális gépi tisztítószerek kellenek. Ezek a nagyméretű takarítógépek, súroló automaták jellemzően nagy alapterületeket takarítanak. Többnyire fékezett habzású tisztítószerekkel működtethetők.

Parkolók, garázsok magasnyomású tisztítószerei

A parkolók, garázsok jellemzően olajos, ásványolaj, kipufogógáz okozta szennyeződésektől terheltek. A német Kiehl gyártó minőségi magasnyomású tisztítószerei mint a Hodrupa-A képes ezeket a szennyeződéseket eltakarítani fényes fémfelületekről is. 10 literes kiszerelésben rendelhető. 

Szerelőműhelyek tisztítószere

A Kiehlnél a Dopomat termékcsalád megalkotásakor minden olyan olajos, erősen szennyezett munkafolyamatra, helyiségre gondoltak, ahol a legnagyobb kihívást jelenti ezeknek a szennyeződéseknek az eltávolítása. Például szerelőműhelyek vagy a gépjárműipari területek tisztítószere a Dopomat SNF, ami kézi és gépi tisztításra is alkalmas habzás nélkül. 

Makacs ipari szennyeződések oldására

Az erősen lúgos tisztítószerek között talál gépi vizes takarításra alkalmas tisztítószert, mely rendkívül gyorsan hat, ez a Dopomat Inteso, ami 10 literes kiszerelésben rendelhető.

Míg a Dopomat Xtreme szintén 10 literes kannás kiszerelésben talán a legerősebben lúgos tisztítószerek egyike, minden mondhatni a legdurvább ipari olajos szennyeződéseket is feloldja. Használata az előírások szerint, a biztonsági szabályokat betartva javasolt! 

Ha további segítségre van szükséges, vagy kérdése merült fel a szállítással kapcsolatban, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat!

Tovább a kapcsolat oldalra ->