Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Padlóápoló

Padlóápoló termékek – általános és speciális használatra 

Ahhoz, hogy a padló évtizedekig újnak tűnjön, áldozunk kell a padlóápolásra. Nem mindegy azonban, hogy milyen padlóra milyen padlóápolót választunk. Sokat számít, hogy egy padlótisztító csak a szennyeződéseket szünteti meg vagy ápol is. Az általános padlótisztítók például csak pillanatnyi eredményt hoznak. Azaz adott ideig csillog a padló, viszont a mindennapi igénybevétel elleni védelemhez, az állagmegóváshoz nem különösebben járulnak hozzá. Ha általános padlótisztító szert veszünk, és azt használjuk rendszeresen, sajnos megeshet, hogy idő előtt fénytelen lesz a padló. Ahogy az is, hogy megjelennek rajta sérülések is. Ezzel szemben a kifejezetten a padlók ápolására kifejlesztett szerek egy védőréteget is képeznek a felületen. Vagyis a padló sokkal jobban állja a sarat, mintha csak egyszerű felmosószert használnánk. És a sarat itt most szó szerint is érthetjük. Merthogy minden vagyis még a makacsabb szennyeződésekkel is elbánik. Oldja azokat és csillogóvá varázsolja felületet. De ez csak egy tulajdonság a sok közül. A nálunk kapható padlóápolók csíkmentesen teszik fénylővé a felületet. Úgymond önfényező tulajdonsággal rendelkeznek. Mindezek mellett a felületre kerülő szer egyfajta strapabíró, szennytaszító és csúszásgátló felületet képez.

Persze nem mindegyik termék rendelkezik ugyanazokkal a tulajdonságokkal. Kaphatók speciálisabb tisztítószerek is. Nálunk például vásárolható olyan Kiehl termék, a Procur ami egy speciális ápoló filmet is képez a felületen. Ez akár polírozható is. Ugyanakkor az ápoló film megakadályozza a ragadós szennyeződések letapadását. Ezen felül csökkenti a fekete cipősarok okozta nyomok keletkezését is.

Padlóápolás környezetkímélő módon

Természetesen igény esetén eco padlótisztító szer is kapható. Vagyis akik az átlagnál jobban ügyelnének a környezet védelmére, azok is találnak a kínálatban ideális padlóápolót. Végül még egy fontos tudnivaló. A ápoló hatású tisztítószerek között olyan termékeket is talál, amikkel az apróbb hibák is eltüntethetők. A filmréteg akár ezeken a sérüléseken is képez egyfajta egybefüggő bevonatot. A padlóápoló termékek természetesen kisebb és nagyobb kiszerelésben is kaphatók nálunk. Amennyiben mindennapi, rendszeres használatra keres padlóápolót, válassza az 5 literes koncentrátumot. Legyen szüksége általános padlótisztítóra, gépi tisztításhoz ideális szerre vagy speciális padlóápoló termékre, érdemes körbenéznie a termékkategóriában.

A Kiehl termékeivel a tisztító és az ápoló hatás nem lesz kérdés, de fontos, hogy a tisztítószerek mellett minőségi eszközök, kiegészítők is rendelkezésre álljanak a takarításnál. Legyen szó bármilyen palóról, akár laminált padló vagy más háztartási felület, nálunk arra is talál megoldást. Nézzen körül az általános tisztítószer és a takarító eszközök – padlóápolók között is, ha háztartási célra keres megoldást!

Ahogy az otthoni mosáskor, úgy az ipari tisztításkor is használható öblítő. Ami ebben az esetben is abban segít, hogy jó illatú, puha legyen a textília. Továbbá könnyebb legyen a vasalása és hosszan tartson a frissessége. A Kiehl öblítői természetesen bőrbarát összetevekőket tartalmaznak. Ami pedig a kiszereléseket illeti: a webáruházunkban kisebb és nagyobb egységekben is beszerezhető a mosószer. Ha igazán gazdaságos konstrukciót keres, válassza a 10 vagy 20 literes kiszerelést. De vásárolhat akár literes vagy 15 kilogrammos mosóporos változatot is.