Barion Pixel
MEGRENDELÉS LEADÁSA CSAK ONLINE LEHETSÉGES +36 70 369 6044 megrendeles@higienia-online.hu

Szenzoros adagoló

Érintés mentes adagolás szenzoros adagolókkal

Az érintés mentes kifejezés az elmúlt időszakban beleivódott a hétköznapjainkba, amit a járványhelyzet okozott. Mára már nagyon sok helyen alapkövetelmény az érintés mentesség biztosítása. A szenzoros adagolók ezt biztosítják vagy a használatuk során nem kell semmi megnyomni az adagolókon, sem hozzáérni az adagolóhoz. Tartsuk a kezünket egyszerűen az adagoló alá és az úgynevezett Tork Intuition szenzor révén érzékelni fogja, majd egy adagnyi töltőanyagot adagol a kezünkbe automatikusan. A mosdókban teljeskörűvé tudjuk tenni az érintés mentességet ezeknek a modelleknek a segítségével. 

Legkeresettebb az érintésmentes szappanadagoló, de válasszon szenzoros wc-papír adagolót, légfrissítő adagolót,  kéztörlő adagolót és habszappan adagolót is. És máris sokat tett vendégei és kollégái védelme érdekében. Kínálatunkban érintésmentes szelektív hulladékgyűjtő edényeket is talál. 

A szenzoros adagolók takarékosak is

A szenzoros adagolókkal takarékosabban tudjuk megtervezni a higiéniai anyag felhasználást. A szenzor révén az adagoló mindig egy adagnyi töltőanyagot fog adagolni, vagyis automatikusan nem korlátlan a felvétel, ami jelentősen csökkenti az üzemeltetési költséget. Ezek mind olyan szempontok, ami miatt érdemes a szenzoros adagolók használatát bevezetni tulajdonképpen bármilyen mosdóban. 

Ha az Ön cége ISO minőségirányítási, környeztirányítási vagy esetleg munkahelyi egészségbiztonsági MEBIR rendszerek szerint működik, akkor a következő időszak céljai közé vegye fel a szenzoros adagolók használatát és mérje a használatuk során megvalósult célok pozitív hatásait. 

Rendeljen készletünkről online házhozszállítással, kedvező árakon! Kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat, minden kérdésre szívesen válaszolunk!